keylor3-750x288

Mi lett volna ha….

El tudtátok volna képzelni pár hónapja, hogy a Real Madrid csapata a Bajnokok Ligája döntőjébe kerül és még mindig esélyes lesz a spanyol bajnokság megnyerésére is? Hittétek volna, hogy Ikes Casillast egy ilyen jól teljesítő Keylor Navas fogja pótolni?

El tudtátok volna képzelni pár hónapja, hogy a Real Madrid csapata a Bajnokok Ligája döntőjébe kerül és még mindig esélyes lesz a spanyol bajnokság megnyerésére is? Hittétek volna, hogy Ikes Casillast egy ilyen jól teljesítő Keylor Navas fogja pótolni?

Iker Casillas távozása óriási törés volt a Real Madrid szurkolói számára, hiszen egy igazi madridista távozott a klubtól, aki hosszú éveken át segítette a szeretett csapatát. Azonban sérülése után és José Mourinho korszaka alatt rengeteg fordult körülötte a világ és a távozás mellett döntött.

Keylor Navasra igazán a világbajnokságon figyeltek fel az emberek és a Királyi Gárda is, hiszen rendkívül magabiztosan védett és kiváló teljesítményével kiérdemelte a lehetőséget, hogy a csatlakozzon a Királyi Gárda együtteséhez. Az első évében nem kapott sok lehetőséget, nagyrészt padozott Iker Casillas mellett, azonban a spanyol hálóőr távozása után megnyílt előtte a lehetőség, hogy harcoljon az első számú kapus posztért. Kiko Casilla érkezése nem jelentett őszintén olyan óriási vetélytárs fogalmat, valljuk be. Mégis a Real Madrid vezetősége nem volt teljesen biztos Keylor képességeiben, és mint utólag kiderült nem csak pletyka alapon került említésre De Gea neve a Real Madridnál. A Manchester United és a Real Madrid már mindenben megegyezett, kapust akartak cserélni, ám az utolsó pillanatban elkéstek a papírok és meghiúsult a transzfer.

Azok után, hogy tudta Keylor Navas, hogy szerencsével maradt továbbra is a Királyi Gárda kapusa, felhúzta azt a bizonyos első számú mezt és az óta egy olyan teljesítményt nyújt, amire nem mertek volna fogadni az emberek. Sorra dönti a rekordokat a Costa Rica-i kapus és mérkőzéseket mentett már meg a szezonban a csapatának. Ahogy az idő telt még inkább elcsitította a kételkedőit és ma már nem sokan cserélnék el egyik kapusra sem, mivel úgy vélik jelenleg a világ legjobb kapusa áll a kapunkban. Egész szezon során nagyszerű teljesítményének is köszönhetjük, hogy most szombaton az utolsó bajnoki mérkőzésünket úgy várhatjuk, hogy megvan az esélyünk a bajnoki cím megnyerésére és ne feledjük hamarosan mindezek után vár ránk még egy Atletico Madrid elleni Bajnokok Ligája finálé.

Most egy ilyen szezon után feltesszük a kérdést, amire senki sem tud választ adni, de mi lett volna, ha Keylor távozik és De Gea veszi át a helyét?

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
13161852_10151033239564953_1709313316851163049_o
ÁLTALÁNOS
13177932_1087512161323743_1022203427067437261_n

Leave a Reply