dsad

„Gratulálunk a Barcelonának.”

Sergio Ramos a Real Madrid csapatkapitánya szerint megérdemelten lett bajnok a Barcelona és gratulált a nagy riválisuknak.

Sergio Ramos a Real Madrid csapatkapitánya szerint megérdemelten lett bajnok a Barcelona és gratulált a nagy riválisuknak.

Zinedine Zidane csapata sorozatban 12. mérkőzését is megnyerte, ám ez sem lett végül elég, hogy megelőzzék a Barcelona csapatát. Az utolsó fordulóban Suárez mesterhármasával nyerni tudtak a katalánok, amivel bebiztosították a bajnoki címüket.

Sergio természetesen csalódott volt, hogy nem tudták megnyerni végül a bajnokságot, azonban már a következő megmérettetésre koncentrálnak.

„Nagyon sajnáljuk, hogy nem tudtuk végül megnyerni a bajnokságot, azonban tanulnunk kell a mostani hibáinkból és jövőre még nagyobb erővel neki kell vágnunk. Az a csapat lett a bajnok, aki végül kevesebbet hibázott és az sajnos nem mi voltunk. Sikerült az utolsó fordulóig életben tartanunk az esélyünket, azonban jár a gratuláció a Barcelonának, hisz jogosan lettek most bajnokok.”

„Büszkék lehetünk arra, hogy végül sikerült az utolsó pillanatig megőriznünk az esélyünket hittünk benne, hogy megnyerhetjük, ám sajnos nem így alakult most. Most már a következő célra kell koncentrálnunk a Bajnokok Ligája döntőjére.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
1
ÁLTALÁNOS
1

Leave a Reply