„Szeretnék már látni a Real Madrid-nál stabilitást és állandóságot.”

Egykori csapattársa szerint idő kell még Zinedine Zidane-nak, ahhoz hogy tényleg sikeresek tudjanak lenni, azonban megéri várni.

Egykori csapattársa szerint idő kell még Zinedine Zidane-nak, ahhoz hogy tényleg sikeresek tudjanak lenni, azonban megéri várni.

David Beckham úgy véli, hogy a Real Madrid vezetőségnek a Bajnokok Ligája döntő végeredményétől függetlenül is meg kell tartania Zidane-t a Real Madrid kispadján.

Rafa Benítez távozása után a tapasztalatlan Zidane került a helyére, aki új lendületet adott a csapatnak és egészen a bajnokság utolsó fordulójáig esélyesek voltak a végső győzelemre, míg a Bajnokok Ligájában egészen a döntőig vezényelte csapatát.

Azonban a BL serleg az egyetlen esélye a Királyi Gárdának, hogy valamilyen címet megnyerhessen. Ha ez nem sikerülne, kupa nélküli szezont tudhatnak maguk mögött, aminek legtöbbször az az eredménye, hogy távozik az edző. David Beckham aki egykori csapattársa a francia mesternek, bízik benne, hogy ennél ésszerűbben gondolkoznak Madridban.

„Ez a feladat számomra nem fekszik, viszont Zizou-nak nagyon is. Egy nagyszerű ember, remek barát, lételeme a futball és imádja a Real Madridot, és nem utolsó sorban az egyik legjobb játékos, akivel valaha együtt játszhattam.”

„Várható volt már egy ideje, hogy hamarosan eljön az a pillanat, amikor ő lesz az edző. Ám nem lesz egyszerű mérkőzés ez biztos, hisz az elmúlt öt év egyik legjobb csapata ellen kell majd pályára lépniük.”

„Szeretnék már látni a Real Madrid-nál stabilitást és állandóságot, hisz ezek nagyon fontosak egy csapatnál. Zizounak még időre van szüksége ez egyértelmű és a keretet sem kell bántani össze, kell állnia ennek a csapatnak. Ha nem is sikerül a végső győzelem, akkor is azt mondom a legfontosabb, hogy legyen végre stabilitás a klubnál.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

Leave a Reply