Cristiano pontot tett a dolgok végére

A portugál klasszis nyilatkozatában beszélt a jövőjéről szóló pletykákról, az edzőváltásról és természetesen a Bajnokok Ligája döntőről is.

A portugál klasszis nyilatkozatában beszélt a jövőjéről szóló pletykákról, az edzőváltásról és természetesen a Bajnokok Ligája döntőről is.

Madridban szeretnél maradni?

„Véleményem szerint igen.”

A Real Madridból szeretnél visszavonulni?

„Olyan 15 év múlva gondolom, hogy eljön az ideje, hogy visszavonuljak, szóval majd csak olyan 41 éves korom körül jön el ez az idő.”

Jelenleg 2018-ig szól a szerződésed. Lesz hosszabbítás?

„Ez majd eldől. Egyébként ezt honnan hallották? Ezek az információk jobb lenne, ha Florentino Péreztől származnának. Mit gondolsz, ha te lennél a klubelnök meg szeretnéd velem újítani a szerződést?

Igen..

De most tényleg.

Természetesen.

Nagyon szeretnék a Real Madridnál maradni továbbra is.

A jövőddel kapcsolatban mindig repkednek a pletykák és te is hozzá járulsz, mint például a súgás Blancnak..

Előfordul az ember életében jó és rossz pillanatok is. Négy éve nem éreztem magam teljesen boldognak, mert olyan dolgok történtek, amik egyszerűen nem voltak pozitívak. Azonban a jelenlegi helyzetem alapján úgy érzem nem is lehetnék jobb helyen, mint a Real Madrid.”

Szóval szó sincs a PSG-ről?

„Senkiről sincs szó. A Real Madrid az elsőszámú.”

Benítez segített fejlődni a szabadrúgások elvégzésében?

(Nevet) „Minden edzőtől tanul az ember új dolgokat. Mindig van olyan, amit meg tudsz tanulni, és olyan is, ami nem megy. Tudod mutatni olyanokat, amiket még más edzőknél nem tapasztaltam.”

Mi volt a véleményed róla?

„Előfordulnak olyan helyzetek, amikor nem akarsz már vitatkozni inkább, mert annyira nem vagytok egy véleményen, hogy fölöslegesnek érzed. „

Zidane nyújtott neked pluszt?

„Csendes és figyelmes és rendkívül intelligens. Nagyon szerény és egyben egy nagyszerű ember is. Rendkívül jól megértjük egymást. Bízom benne, hogy sikerre vezet minket és megnyerjük a Bajnokok Ligáját és még hosszú évekig a Real Madrid edzője marad. Még mindig tapasztalatlannak mondhatjuk edzőként mégis rendkívül gyorsan meg találta a helyét és alkalmazkodni tudott a világ legnagyobb klubja élén.”

Csalódottak lennének, ha nem nyernék meg a találkozót?

„Igen minden bizonnyal, ám ha sikerül nyernünk az egyszer rendkívüli szezon méltó befejezése lenne.”

Hogy érzi, milyen állapotban van?

„Minden mérkőzésen szeretnék pályára lépni és ez most is így lesz 100 %-os állapotban fogok játszani. Szombatra jobb formába lépek majd pályára, mint két éve Lisszabonban. Akkoriban a combom-fájlaltam és rendkívül bosszantott, hogy nem tudom végrehajtani azt, amire képes lennék egészségesen.”

Ez nem lehet annak is köszönhető, hogy túlterheled?

„Imádok játszani. Nagyon sokan mondják, hogy már nem vagyok 20 éves… Be kell látnom, és meg kell tanulnom szabályoznom magam, hogy mikor van szükség egy kis pihenőre.”

Tényleg jeges fürdőt vesz még hajnal háromkor is?

„Igen, ezt azért hajtom végre, mindig mert egyszerűen ettől jobban érzem magam. „

 

Talán ezek is érdekelhetnek:

Leave a Reply