processor

Hét Real Madridos és négy Atléticos a BL döntő álomtizenegyében.

A Transfermarkt összeállította a BL döntő álom csapatát a játékosok piaci értékét alapul véve, ez az összeg meghaladja az 555 millió eurót! A Real Madridból Marcelo, Sergio Ramos, Carvajal, Kroos, Modric, Bale illetve Cristiano Ronaldo szerepel, míg az Atlético Madridot Oblak, Godin, Koke és Grizmann képviseli.

Oblak. Kitűnő időszakát éli a 23 éves szlovén kapus, a Transfermarkt 25 millió euróra taksálja a fiatal hálóőr értékét. 38 mérkőzésen mindössze 18-szor tudták bevenni a hálóját, ez 0,47es gólátlagot jelent.

Carvajal. A spanyol szélsőhátvéd is remek szezont futott, annak ellenére, hogy a tavalyi nyáron a „Királyi Gárda” nagy tervekkel igazolta le Danilot. A spanyol magabiztosabban játszott a szezon során, ezért Zidane Carvajalt preferálta inkább Danilo helyett. Dani Carvajal piaci értéke 25 millió euró.

Sergio Ramos. A Real Madridból kirobbanthatatlan Sergio Ramos piaci értéke 40 millió euró. Mint minden szezonban, így a mostaniban is remekűl teljesített a spanyol védő, a védelem legmeghatározóbb játékosa volt a szezon során.

Godin. Simeone védekező szerkezetének az egyik ha nem a legfontosabb védője volt Godin a szezon során. Máricustól sérülésekkel bajlódott, de ennek ellenére kitűnő formában érkezik Szombaton Milanóba. Az értéke 35 millió euró.

Marcelo. Remekűl védekezik és hihetetlenűl jól képes fellépni támadások során is a brazil. Igazi helyettese nincs a csapatban, ha sérülése nincs, akkor általában kezdőként lép pályára. Az értéke 30 millió euró.

Luka Modric. A „Blankók” játékának a szervezője. Cristiano Ronaldo után talán a legmeghatározobb játékosa a Madridnak. Az a játékintelligencia, játékstílus amit ő képvisel az egyedi a futballban. Zidane a szezon során többször is kijelentette, hogy Modricra bizza a játékszervezését a csapatnak. Az értéke 50 millió euró.

Toni Kroos. Egyre jobb formába lendűl a német, megbizhatóan játszott a szezon során. Remekül lát a pályán, nagyszerű passzokkal szolgálja ki társait. Az értéke 50 millió euró.

Koke. A tavalyihoz képest jobb szezonja volt a spanyolnak. Fernando Torressal olyan kapcsolatott volt képes kialakítani a pályán mint anó Diego Costaval. 50 mérkőzésen 4314 percet játszott. Az értéke 50 millió euró.

Gareth Bale. A walesi legjobb szezonját játszotta a Real Madridban. 30 mérkőzésen 19 gólt szerzett. A 2 évvel ezelőtti döntőben ő góljával szerezte meg a vezetést a „Királyi Gárda”. Az értéke 80 millió euró.

Grizmann. 32 gólt és 7 gólpasszt adott a francia 53 mérkőzésen. Nagyszerű szezonon van túl, talán a legfontosabb láncszeme a csapatnak. A legértékesebb Francia válogaott játékosának tartják őt jelenleg. Az értéke 60 millió euró.

Cristiano Ronaldo. A két csapat legértékesebb játékosa a maga 110 millió eurójával. Talán nem volt élete szezonja Cristianaonak, de még így is 47 meccsen 51 gólt ért el a portugál, ebből 16 a Bajnok Ligájában volt.

Lehet dobálozni a számokkal, a millió eurókkal, de ami biztos, hogy a pályán fog eldölni a párharc!

Szombat, 20:45 Real Madrid-Atlético Madrid Bajnok Ligája döntő.

 

Talán ezek is érdekelhetnek:

Leave a Reply