cats

A Tizenegyedik tizenegy pontban

Nem pénzzel a szívért, hanem szívvel a klubért!

1. Zinedine Zidane: az Ő érkezésével a csapat visszanyerte régi önmagát, legyőzték  a Barcelonát, tétmeccseket nyertek meg és elhodították a Tizenegyediket.

2.Casemiro: Zidanenál Case alapember lett, kiváló védekező középpályás, rá szükségünk lesz még hosszú évekig.

3.BBC: a világ legjobb támadótriója, együtt vagy külön-külön, de mindig ragyogtak a pályán.

4.Sergio Ramos: méltó utódja lett Casillasnak, Iker büszke lehet rá, ha kellett ott volt, fájdalommal küszködve vagy egészségesen, betalált a döntőben is, majd Ő emelhette magasba a csodálatos kupát.

5.Pepe: a portugál védő nagyszerű szezont tudhat maga mögött, mintha még csak 20 lenne, nem mellesleg egy hatalmas Madridista szíve van.

6.Lucas Vazquez: a fiatal spanyol játékosnak akkor Madridista szíve, hogy el sem tudjuk képzleni. Amikor lehetőséget kapott kihajtotta magából minden erejét, így kell ezt csinálni, szívvel a Realért.

7.Modric&Isco: egy szóval lehet őket jellemezni: varázslat, öröm nézni amit csinál ez a két ember.

8.Bale: egy gólt rugótt a Bl-ben, az is a döntőbe jutásért ment. Ha a király nem tudta vezetni a királyságot, a herceg kézben tartotta.

9. Carvajal,Marcelo,Kroos: alapemberek,védekezés,támadás,mikor mit kell csinálni, és Madridizmus.

10.Taktika,cserepad: Zidane mindvégig tudta mit és hogyan kell csinálni, ha kellett Ronaldo pihent vagy éppen le is cserélte mérlőzés közben, nem félt cselekedni és tesség itt a gyümölcse a Zidane-érának. Meg persze ott volt a kiváló cserepad. Minden játékos készen állt a címerért játszani.

11.Cristiano Ronaldo: a világ legjobb futballistája, és az egyik legnagyobb Madridista,kell ennél több? Ötödjére is Ő a legeredményeseb góllövő a BL-ben, a Wolfsburg ellen egyedül továbblőtte a csapatot, a döntőben Ő rúgta be a mindent eldöntő gólt. Nem pénzért játszik a szívéért, hanem szíível a klubjáért!

#előreatizenkettedikért!

 

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
2

Leave a Reply