bode-cr7

Ronaldo gólcsendje ellenünk is folytatódik?

A szerda esti Magyarország – Portugália meccs kapcsán elemeztük az esélyeket és a lehetséges ellenefeleket a 8 közé jutásért:) Talán nem meglepő, de a bukmékereknél Portugália az abszolút favorit.

Ronaldóék győzelmére az LSbet nevű fogadóiroda 1,50-es oddsot kínál. Ha a Portugálok ne adj isten nyernének ellenünk – sicc! – és Izland is nyerne Ausztria ellen (ennek épp úgy kevés esélyt adnak a bukik) akkor a csoport harmadik helyén végeznénk, s Horvátország vagy Németország várna ránk a legjobb 16 között. Ha ki is kapnánk Portugáliától, de Izland nem győzné le az Osztrákokat, akkor már megvan min. a csoport 2. hely, ami azzal járna, hogy az Angol csapat várna ránk.

Ha Magyarország – Portugália meccs döntetlennel zárulna, arra 4,0-ás odss körül találjuk a legjobb szorzókat, pl. a bet365-nél. Ebben az esetben, ha csak nem győzne párhuzamosan Izland min. 3 góllal Ausztria ellen, akkor már csoportelsők vagyunk, és E csoport 2.-ja azaz Svéd győzelem esetén Svédország, Belga pontszerzés esetén Belgium várna ránk. Matematikailag még Írország is befuthatna, de ennek nem sok esélyét látjuk sem mi, sem a bukik…

Hiába a jó szereplés, igen komoly összeget nyerhet az, aki a Magyar válogatott sikerére fogad és nyer Portugália ellenében. Pl. az Unibet-nél 12-szeres szorzóval találkoztunk! A bátrabbak egy esetleges magyar siker esetén egy vagyont kaszállhatnak! Ne felejtsük el, hogy rajtunk már nincs semmilyen teher, felszabadultan játszhatunk Ronaldóék ellen. Ez esetben saját erőnkből is csoportelsők vagyunk, s Belgium-Svédország-Írország trióból érkezne a következő ellenfelünk.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
4
Morata a nagy visszatérő!
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply