2

„A célom az, hogy visszatérhessek a Real Madridhoz.”

Mayoral távozott a Real Madrid csapatától és a következő állomása a Wolfsburg lesz, ahol is egy évig kölcsönben fog szerepelni.

Mayoral távozott a Real Madrid csapatától és a következő állomása a Wolfsburg lesz, ahol is egy évig kölcsönben fog szerepelni.

Leült beszélni Zidane-nal?

„Igen beszéltünk a héten, de ekkorra már biztos volt a távozásom. Úgy fogalmazott, hogy használjam és évezzem ki a játéklehetőséget és reméli, hogy sokat fejlődök, azután pedig térjek vissza Madridba.”

Hol képzeled el a jövődet?

„Remélem Madridban. Viszont most arra kell koncentrálnom, hogy keményen dolgozzak és bizonyítsak Wolfsburgban. A célom az, hogy visszatérhessek a Real Madridhoz.”

Hogy érzed magad, hogy Madridba tartozol mégis most egy német csapathoz írtál alá?

„ A Real Madridban játszani egy igazi álom. Gyerekkoromtól kezdve ez volt a célom, a legjobbakkal szeretnék, játszani azért fogok dolgozni. Ez a távozás számomra csak azt jelenti, hogy tovább fejlődhetek.”

Carvajal is adhatott pár tanácsot.

„Beszéltem vele is természetesen. Úgy fogalmazott, hogy a Bundesliga egy remek hely a fejlődésre, sok új kihívás vár rám. Ugyanazt tanácsolta amit Zidane, hogy élvezzem a játéklehetőséget és ragadjak meg minden egyes lehetőséget.”

Morata is hasonlóan, mint Carvajal kölcsönből tért vissza.

„így igaz, hasonló utat járunk be, és ha számukra sikerült visszatérni, akkor bízok benne, hogy nekem is menni fog.”

Már 9 éve Real Madrid játékos vagy, mit gondolsz 5 esztendő múlva már te is trófeákat fogsz itt magasba emelni?

„Csodálatos lenne. Ám nem szeretnék elsietni semmit, most a jelenre kell összpontosítanom és küzdenem a céljaimért. A Bundesligában az a cél, hogy még jobbá válhassak. Már most BL-győztesnek mondhatom magam, azonban 5 év múlva címeket ünnepelni a szeretet csapatommal az maga lenne a csoda.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
2
ÁLTALÁNOS
2

Leave a Reply