Zidane: „Nem kell mindig a pénzt költeni.”

A Real Madrid csapata a tegnapi Stade de Reims elleni mérkőzésen 5-3-ra nyert. 

A Real Madrid csapata a tegnapi Stade de Reims elleni mérkőzésen 5-3-ra nyert.

Zinedine Zidane nyilatkozott a mérkőzés után.

„A mai mérkőzés azért is volt remek, hogy az összes játékosomat láthattam mérkőzés közben. Sikerült győznünk így az utolsó barátságos mérkőzésünkön is. Most már az első bajnokinkra kell koncentrálnunk, készen állunk rá.”

„Amikor három gólt kap a csapatod, akkor tisztában vagy vele, hogy valami nem úgy történt, ahogy azt szerettétek volna, azonban ezért ez a felkészülési szezon, hogy ezeket kijavítsuk. Nem kaptunk annyi gólt a felkészülés során, hogy aggódnom kellene.”

Az ellenfél:

„Nagyszerűen játszottak. A céljuk, hogy az első osztályba feljussanak, egy remek teljesítményt láthattunk tőlük, hisz három gólt lőttek. Lehetséges, hogy ezek a mi hibáinkból is születtek, de ez nem von le semmit sem a támadó hatékonyságukból.”

A keret:

„Kivárunk egészen augusztus 31-ig. Viszont úgy vélem, hogy már nem igazolunk többet. A csapatom teljes, azonban bármi megtörténhet még. Egyszerűen csak annyit mondhatok, hogy elégedett vagyok a rendelkezésemre álló játékosokkal.”

„Ha egy másik középpályás érkezését fontolgatjuk, az igencsak megnehezíti majd a helyzetünket. Fabregas egy nagyszerű játékos, de ez korántsem ilyen egyszerű. Egy olyan keretet kell majd összeállítanom, ahova nem fog majd beférni akár három vagy négy játékos is. Ezért is lenne még bonyolultabb a helyzet, ha még egy játékost igazolnánk erre a posztra.”

Drága igazolások, költekezés:

„Nem kell mindig a pénzt költeni. Történjen bármi, bízok benne, hogy egy év múlva is itt lehetek és elmondhatom ugyanezt. A jelenlegi csapat nyerte meg a Bajnokok Ligája trófeát, miért is ne lennék velük elégedettek. A cél az, hogy egész idény alatt keményen dolgozzunk, hiszen azért mert te a Real Madrid vagy még nem garantált a trófea. A kemény munka lehet a kulcs, tehát ezt fogom elvárni a játékosaimtól.”

James jövője:

„James még mindig itt van, és elégedett voltam a mai teljesítményével is, és itt is fog maradni a csapatnál. Erre a kérdésre mindig ugyanazt a választ tudom adni, és már nagyon elegem van, hogy ezt mindig el kell mondanom.”

Mariano szerepe:

„Ez még kiderül. Jelenleg ő is a csapat tagja. A Real Madrid játékosa, csak azért nem mutattuk be új igazolásként, mert ő a Castillából lépett fel. Augusztus 31-ig kiderül mi fog történni vele is, jelenleg viszont itt van velünk és nagyon jól érzi magát.”

Asensio szerepe:

„Tudja, hogy mire számíthat a csapatnál. Minden játékos tisztában van, hogy mire számíthat, nem fogok félre vezetni senkit sem. Minden mérkőzésen a legjobb gárdát szeretném majd a pályára küldeni, akik akkor a legjobb formában vannak. Szükségünk van Asensióra.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
ÁLTALÁNOS
7040123-cool-real-madrid-logo
Mi a Real Madrid?

Leave a Reply