penzcsipesz

Stílusos kiegészítők, focirajongóknak

Mindenkinek vanak nélkülözhetetlen kiegészítői, amiknek hasznát veszi a mindennapokban, azonban sokan nem tudják, mik is azok az alap darabok, amik szépek, hasznosak, és megfelelő áron tudunk hozzájutni. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk négy olyan kiegészítőt, amit minden férfi foci rajongó kedvelni fog.

Karkötők

Manapság egyre több férfi kezdett el újra külöböző karkötőket viselni, hiszen nemcsak, hogy jól néznek ki, akár egy foci meccsre, vagy akár egy elegánsabb öltözethez is, azonban vannak olyan típusú karkötők, amiknek rengeteg hasznát tudjuk venni a mindennapokban. A sokak által ismert paracord karkötő egy 250 kilogramm teherbírású anyagból készül, ami kibontva akár 3 méter hosszúságú is lehet. Rengeteg dologra fel lehet használni, hiszen kutyapóráztól kedve, a cipőfűzőn át a sátorrögzitésig bármit meg lehet belőle csinálni. A karkötőt más néven taktikai vagy túlélő karkötőnek is szokták nevezni, hiszen rengeteg országban a paracord anyagot használják fel, mint általános hadi kötélzet.

A Trendhim nevezetű, dán webshopban rengeteg fajta paracord karkötő közül tudunk válogatni, hiszen az egyszerűbb daraboktól kezdve az iránytűs kiegészítőkig minden fajta megtalálható.

Napszemüveg

A napszemüveg egy elengedhetetlen kiegészítő főleg a nyári időszakban, hiszen nem is gondoljuk, azonban az egyre fokozódó napsugárzás nem csak a bőrünknek, de a szemünknek is hihetetlen káros.  Szemüveg választás előtt is van néhány fontos dolog, amit érdemes körültekintően megnézni, mint például hogy az adott termék rendelkezik-e megfelelő védelemmel és megfelelő lencsével. Sok termék hosszabb használat után kezd el torzítani látképünkön, ezáltal nem védi megfelelően a szemünket.

Karóra

A legtöbb férfi szeret órát hordani a mindennapokban, hiszen azon kívül, hogy mutatja a pontos időt, remek kiegészítő minden típusú öltözethez. A dán webshopban rengeteg típusú karóra közül választhatunk, hiszen az elegáns óráktól kezdve a sportos típusokig minden fajta megtalálható.

Óravásárlásnál is érdemes néhány dolgot figyelembe venni, hiszen nemcsak a mindennapos szokásokat, de az öltözködési stílust is érdemes szem előtt tartani a vásárláskor. Nem mindegy, hogy milyen igénybevételnek lesz kitéve a választott darab, és, hogy milyen alkalmakkor fogjuk viselni. A webshopban mindenki talál számára kedvező darabot, hiszen különböző árkategóriájú és típusú órák közül lehet válogatni.

Pénzcsipesz

Minden férfi ismeri azt az érzést, amikor egy egész pénztárcát cipel, pedig csak egy kis pénzre, és pár iratra lenne szüksége. Az ilyen alkalmakra a legjobb egy vékony,de jó minőségű anyagból készült pénzcsipesz. Azon kívül, hogy vékony, és még a legkisebb zsebben is elfér, masszív anyagának köszönhetően vastagabb köteg pénzt is bele tudunk tenni.

A megrendelt terméket 1-5 munkanap alatt ingyenesen kiszállítják, és esetleges probléma esetén egy egész év pénzvisszafizetési garanciát is vállal a cég.

(x)

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
zinedine-zindane-vezetoedzo
ÁLTALÁNOS
marco-asensio-uj-szerzodes

Leave a Reply