Zidane: „Azt akarom, hogy Isco az egész karrierjét itt töltse”

A Real Madrid francia trénere a hétvégi, Real Sociedad elleni bajnoki találkozó előtt találkozott a sajtó képviselőivel, és válaszolt kérdéseikre

„Csak az előttünk álló bajnokira koncentrálunk. Jó teljesítményt szeretnénk nyújtani, de nem lesz egyszerű mérkőzésünk, hiszen egy kemény ellenféllel állunk szemben. Fontos bajnoki lesz, de meg akarjuk szerezni a három pontot.”

„Azt kell tennünk, amire képesek vagyunk. Szeretnénk csökkenteni a különbséget az előttünk állókkal szemben. A hét folyamán kidolgoztunk minden szükséges elemet, reméljük holnap ezt kamatoztatni tudjuk a pályán is. Még hiszünk benne, hogy nagy dolgokat vihetünk véghez a hátralevő néhány hónapban.”

Ronaldo dicsérete
„Való igaz, kivételes játékos. Az utóbbi időben nem szerzett annyi gólt, mint amit megszoktunk tőle, de mindig bebizonyosodott, hogy a döntő pillanatokban képes megteremteni a különbséget. Ő egy igazán nagy játékos.”

Üzenet a szurkolóknak
„Azt akarjuk, hogy mögöttünk álljanak. Úgy gondoljuk, hogy végig velünk lesznek, történjék bármi.”

„Nem hinném, hogy csökkent volna a tisztelet a csapatom iránt. Minden, ami engem érdekel az az, hogy keményen dolgozzunk. Nem tudom irányítani azt, hogy mit mondanak az emberek. Néha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy azt mi szeretnénk, de tudjuk kik vagyunk, továbbra is keményen dolgozunk, és pozitívan gondolkodunk. Minden fegyver itt van a kezünkben, hogy megváltoztassuk a dolgok jelenlegi állását.”

A következetesség hiánya
„A Deportivo és a Valencia ellen is jól játszottunk. A következetesség volt a probléma. Hiszünk benne, hogy nagyszerű dolgokat érhetünk el, és ez minden, ami érdekel. Azt akarom, hogy a játékosaim kimenjenek a pályára, az első perctő kezdve legyenek agresszívak, persze a lehető legjobb értelemben. Védekezzenek és harcoljanak keményen. Ez az, amiért edzünk és a mérkőzésekre készülünk.”

„Ez számos dolog keveréke. Amikor jól megy a szekér, az sok elem kombinációja, és ez igaz fordítva is. Nem nyertünk hét, nyolc meccset egymás után. Hiányzott néhány jó teljesítmény, de ezt megfordíthatjuk, mert képesek vagyunk rá.”

Isco
„Hiszek a csapatomban, és ez a végsőkig így is fog maradni. Minden tőlem telhetőt beleadok abba, amit csinálok, teljes szívből hiszek ebben. Azt akarom, hogy Isco az egész karrierjét itt töltse, és ez nme fog változni. Egy kiváló játékosról beszélünk, és ezt már nem egyszer bizonyította is. Nem igaz, hogy el akarjuk adni őt. A csapat minden egyes tagja kulcsfontosságú. Rengeteg mérkőzésünk van, és mindenkire szükségem van. Az egyik legnehezebb része a munkámnak kiválasztani a keretet az adott mérkőzésre.”

Bajnokok Ligája és PSG
„Mindent ki adunk magunkból. Senki nem tudhatja, hogy történik majd szerdán, de jó teljesítményt akarunk nyújtani. Tudjuk, hogy nehéz lesz, de nem aggódunk. Ez az a fajta mérkőzés, amin a játékosok imádnak részt venni.”

Carvajal eltiltása
„Bármit is mondanék, az nem változtatna semmin, ezért megtartom inkább magamnak. Nem pazarlom ilyenre az időmet.”

Benzema
„Mindannyian egy hajóban evezünk. Ahhoz, hogy kimásszunk ebből, csak egymásra számíthatunk. Abból kell élnünk, amit a pályán nyújtunk.”

A Spanyol Kupa döntőjének helyszíne
„Nem érdekel, hogy hol játszanak. Kizárólag a holnapi összecsapás foglalkoztat, semmi más.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
h00
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply