zidane

Zidane: „Készen állunk a PSG-re”

A Real Madrid francia mestere a Real Sociedad elleni győzelem után beszélt a Bajnokok Ligájáról, Ronaldoról és Benzemáról is

„A korai gólszerzés sokat segített. Az első félidőben nagy intenzitással, elszántsággal és hihetetlen akarattal játszottunk, nagyszerű eredményt sikerült elérnünk a szünetre. 45 percig kitűnő játékot mutattunk. Elégedett vagyok az eredménnyel. Szerencsére jól felkészültünk. Most pihennünk kell, és utána csak a Bajnokok Ligájára szabad koncentrálnunk.”

„Igaz, a második félidőben elkövettünk néhány hibát, de ezeket ki tudjuk javítani. Jön a kieséses szakasz, meg kell védeni a céljainkat. Ahogy mindig, ezúttal is csak a pozitívumokra gondolunk. Jól játszottunk, és gólt szereztünk. Tudjuk, hogy a PSG elleni mérkőzés teljesen más lesz, de meg kell mutatnunk, hogy mire vagyunk képesek.”

Bajnokok Ligája
„Szerdán ismét a Bajnokok Ligája került a középpontba. Tudjuk, hogy nagy kihívás lesz, de ez rendkívül fontos számunkra. Ez egy teljesen más mérkőzés lesz, egy teljesen más versenysorozatban, amire külön motivációnk van. Készen állunk a PSG-re.”

„Meg vagyok elégedve Marcelo teljesítményével. Mindannyian tudjuk, hogy milyen jó játékos, és hogy milyen komoly szerepe van a támadójátékban. Ezt a második gólnál bizonyította is. Nincs kétségem afelől, hogy ki játszik a PSG ellen. Azt mondom a mentalitás nem változik. Nem az a lényeg, hogy kivel játszunk, hanem hogy mit teszünk meg a pályán a győzelemért.”

Cristiano
„Jól tudjuk, hogy mindig helyzetbe akar kerülni, és gólt akar szerezni. Ezúttal háromszor is sikerült betalálnia. A PSG-nek komolyan kell ügyelnie rá, ha meg akarják akadályozni ebben. Mindig pozitívan hat a csapatra, ha az ő neve felkerül a gólszerzők közé.”

Benzema
„Nem tudom, miért fütyülik ki Benzemát. Csak azt akarom mondani, hogy támogassuk őt továbbra is, megvolt az esélye a gólszerzésre ezúttal is, de most nem jött össze. Higgyünk benne, hogy a szerencse újra mellé áll a következő mérkőzéseken. Az emberek joguk van azt hinni, amit akarnak.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply