p0

Zidane: „Gratulálok a csapatnak”

A Real Madrid francia vezetőedzője a PSG elleni 3-1-es siker után vonult a sajtószobába és beszélt az újságírókkal

„Ez egy nagyszerű este volt. Elégedettek lehetünk a mérkőzés alakulásával. Az első pillanattól az utolsóig jól játszottunk. Tartottuk a labdát, és a pressziót is tökéletesen alkalmaztuk. Nagyszerű eredmény volt, boldogok vagyunk.”

„Gratulálok a csapatnak, mert egységesen dolgoztunk, és megérdemeltük a győzelmet. Az elvégzett munka kifizetődött. Ismét megmutattuk, hogy miért is volt fontos ez a győzelem. A szurkolók is nagyszerűek voltak. Az elsőtől az utolsó pillanatig kitartottak mellettünk, még akkor sem csüggedtek, amikor gólt kaptunk.”

Bajnokok Ligája és Real Madrid
„Ez az a klub, amely 12 alkalommal emelhette magasba Európa legrangosabb trófeáját, ez sokat jelent. A Bajnokok Ligája egy kiemelkedő versenysorozat. Újra és újra azt szeretnénk bizonyítani, hogy ez a klub megérdemli a számtalan sikert. Labdával és labda nélkül is jól mentünk. A védekezés is jól működött. A Bajnokok Ligája mindig is helyet foglal a madridi klub szívében. 90 lenyűgöző percet játszottunk egy nagy erőket képviselő csapat ellen. A visszavágó teljesen más lesz.”

Ronaldo dicsérete
„Ha Ronaldóról beszélünk, akkor mindig ugyanott lyukadunk ki. Soha nem lehet őt kihagyni egy ilyen este után. Ezúttal két gólt is szerzett. Jó mérkőzést akarunk játszani Párizsban is.”

„Továbbra is keményen dolgozunk majd. Megpróbálunk továbbra is olyan teljesítményt nyújtani, mint ezúttal. A játékosok mindent megtettek. A visszavágón nagyszerű mérkőzést kell produkálnunk. Bízunk benne, hogy Párizsban is képesek leszünk hasonló teljesítményre.”

Isco
„A pálya közepén próbált meg fölényt kialakítani. Fenomenálisan játszott, nem csak labdával, de nélküle is. Sok területet lefedett, ami kulcsfontosságú volt. A vége felé rendszert váltottunk, mert a PSG nem játszhatta azt a végéig. A két szélen Lucassal és Asensioval, elől pedig Gareth volt, jól működött.”

Marcelo nagyszerű teljesítménye
„Kitűnően védekezett, az elvártnál sokkal jobban támadott. Az volt az ötlet, hogy Nacho maradt, ő pedig támad. Örülök a teljesítményének, ahogy minden játékosoménak.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
28166297_10151533902099953_5267724967052789682_n
ÁLTALÁNOS
real_madrid-psg

Leave a Reply