28238452_1879719728727301_1132139186538343829_o

Néha felkeltünk egy gólra, íme az összefoglaló

A Real Madrid hazai pályán 3-1-es győzelmet aratott a Getafe ellen.

A Real Madrid hazai pályán 3-1-es győzelmet aratott a Getafe ellen.
 
A mérkőzésről:
 
Őszintén egy nagyon unalmas mérkőzést láthattunk, egyértelműen a keddi PSG elleni mérkőzésen jártunk már fejben. Nagyon nehéz olyan igazán kiemelkedő játékost mondanunk ezért. Hoztuk a kötelezőt, ami ebben a szezonban sajnos sokszor már nem jött össze. Pozitívumok, hogy Marcelo és Carvajal is visszatért a két szélre és egyértelműen veszélyesebbek is voltunk már most velük.
 
Védelem:
 
A mérkőzés elején szinte csak a jobboldalt mondhattuk veszélyesnek Carvajal révén. Theo fiatal, tehetséges játékos, de még nincs meg benne az a plusz, amit Marcelo és Dani hoz folyamatosan mérkőzésenként. A brazil zsenink, ahogy beállt máris feldobta a támadójátékunkat kicsit és azért egy gólpasszt is kiosztott.
 
Nacho csak egy sárga:
 
Nacho a mai napon átvette Ramos szerepét. A sárga lapja is egy odateszem magam belépő volt. Majd a büntetőt is ő hozta össze, amiért nem kapta meg a második sárgáját. Elsőre a labdát találta el, majd utána elsodorta a támadó lábát is, de azért valljuk be ilyet általában a kapitányunktól látunk. Majd később kicsit ráutazott az ellenfél, hogy hátha hamarabb befejezi a mérkőzést, de nem lett gond.
 
Góljaink és egyben támadójátékunk:
 
Cristiano két gólt szerzett, de ma ő sem pörgött százszázalékon, igaz nem is volt rá szükség. Az ő lecserélése megint csak a pihentetésre utal. Bale szerezte meg a vezetést ugyebár, és sokáig csak erre emlékezhettünk tőle. Majd ezután a vége felé volt talán két említésre méltó helyzete, szerezhetett volna több gólt ő is ma. Karim előtt is adódott ma helyzet, viszont ma nem tudott betalálni.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
marcelo-cropped_hxqqg4b1ps1b13g1m8xje8k0v
ÁLTALÁNOS
real-madrid-vs-getafe

Leave a Reply