28238452_1879719728727301_1132139186538343829_o

Zidane: Csak arra koncentrálunk, hogy nyerjünk a Getafe ellen.”

„Ha mindig motiváltan és nyertes mentalitással lépünk pályára, akkor érhetünk el valamit a szezon végén” – mondta a Real Madrid edzője.

Zinedine Zidane a Getafe elleni találkozó előtt adott interjút. 
 
„Mindent meg akarunk tenni a győzelem érdekében, jól kell teljesítenünk a pályán. Nagyon oda kell figyelnünk a saját játékunkra, mert közülük sokaknak ez az év mérkőzése, és nekünk is így kell hozzááállni. „
 
„Jól kell játszanunk, hogy legyen időnk a figyelmünket a keddi mérkőzésre fordítani, mert ott is nyernünk kell, ha szeretnénk a szezon végén magasba emelni kupát.  Ha mindig motiváltan és nyertes mentalitással lépünk pályára, akkor érhetünk el valamit a szezon végén.”
 
A játékosok a Bajnokok Ligáján gondolkodnak már?
 
A játékosaim természetesen már most is gondolnak a keddi mérkőzésre, viszont ebben a pillanatban csak a Getafe elleni mérkőzés a fontos. Jó eredményt szeretnénk elérni, ahogy azt az Espanyol ellen is tettük az első félidőben, és ahogy nem tettük a másodikban. Most 90 percig jól kell játszanunk, ez a keddi mérkőzésre való felkészülés szempontjából is fontos.”
 
Érzések
 
„Még nem nyertünk semmit, és szeretném azt hinni, hogy a következő mérkőzésen mutatott játékunkkkal tudunk majd bizonyítani a szurkolóknak. A PSG elleni találkozó jól sikerült, viszont az Espanyol ellen már koránt sem. A legfontosabb mérkőzés pedig most a Getafe elleni.”
 
A sérült játékosok
 
„Nagyon fontos számunkra, hogy Marcelo már játékra alkalmas, a többieknek még kis időre van szükségük a teljes felépülés érdekében. Az a legfontosabb, hogy a játékosok jól érezzék magukat és teljesen felépüljenek.”
 
A Bajnokság
 
„Úgy érezzük, hogy számunkra már véget ért a bajnokság, viszont a labdarúgás tudjuk nem így működik. Minden bajnoki mérkőzés nagyon fontos. A bajnoki cím sorsa pedig a legvégén fog eldőlni, mi pedig amíg esélyünk van addig nem adjuk fel és harcolni fogunk. Nehéz helyzetben vagyunk, de nem lehetetlen ez sem még.”
 
Koncentráció
 
Dühösek vagyunk a keddi vereség miatt, főleg miután a Barcelona is botlott. Az utolsó pillanatig összpontosítani kell. Volt egy öt mérkőzésen át tartó győzelmi sorozatunk, tehát nem szabad csak a rossz eredményekre koncentrálni, hanem a jókat kell kiragadni sokszor.”
 
Isco lecserélése az Espanyol ellen
 
Nagyon ideges volt, mert nem szeretett volna lejönni. Viszont ettől függetlenül az ő hozzáálllása mindig nagyszerű. Minden csapattársa szereti őt. Mindannyian egy célért küzdünk, és normális ha valaki nem örül a lecserélésének.”
 
Kovacic játéka
 
„Négy vagy öt mérkőzésen játszott egymás után, fizikailag jól van, majd meglátjuk, hogyan állítjuk össze a mérkőzésre a csapatot. Elégedett vagyok teljes mértékben a teljesítményével.”
 
Sibaszaki Gaku (Getafe játékosa)
 
„Egy nagyszerű játékos a Getafe csapatából. Rendkívül jól védekeznek és nagyon szervezettek, emellett pedig minőségi játékosaik is vannak, és ő az egyikük.”
 
Neymar sérülése
 
Sajnáljuk Neymart, de a PSG egy nagyon erős csapat, és van aki helyettesíteni tudja őt, biztos vagyok benne. Nem számítunk egyszerű mérkőzésre, 200%-ot kell nyújtanunk. Aki pótolni fogja Neymart biztosan jól fog szerepelni, hiszen motiválja majd, hogy bizonyítson a csapatnak.”
 

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
luka_modric_bortonbe_is_kerulhet
ÁLTALÁNOS
marcelo-cropped_hxqqg4b1ps1b13g1m8xje8k0v

Leave a Reply