Jovicsnak szüksége van egy harmadik negatív tesztre

Az első kettő szerencsére negatív volt, azonban hátra van még egy.


Facebook oldalunkon számoltunk be Luka Jovic újabb balhés esetéről, miszerint találkozott egy olyan barátjával, aki pozitív koronavírus-tesztet produkált. A szerb támadót ezután eltiltották a társaktól, edzésektől, és persze a mérkőzésektől is.

Az első két teszt negatívat mutatott, de még szükség van egy harmadik tesztre is, ami után újra edzésbe állhat. Ezen valószínűleg ma (hétfő), vagy holnap esik át.

Nincs könnyű helyzetben a szerb, hisz az egész szezon bonyolult volt számára. Ezt követték a magatartási problémák, majd a rengeteg hír, hogy máris átadólistára tette őt a klub.


forrás: MARCA

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

Hazard, Jovic, Militao: még nem bizonyítottak

Mindhárman csalódottságot okoztak az első idényükben. A Real Madrid idén nem arra törekszik, hogy újabb igazolásokkal erősítse a csapatot, hanem abban reménykedik, hogy Eden Hazard, Luka Jovic és Éder Militao bebizonyítják azt, hogy megérték az értük fizetett összegeket. A

TOVÁBB »
iago_aspas_a_csapat_tagja_lesz

Iago Aspas a csapat tagja lehet?

Az El Chiringuito legújabb beszámolója szerint spanyol válogatott csatárt igazolhat a Real Madrid. A klub állítólag már meg is egyezett a Celta Vigóval Iago Aspas átigazolásával kapcsolatban. A csapat tehát szeretne még egy csatárt igazolni az átigazolási időszak lezárása

TOVÁBB »