Isco már nem is melegít be

Az elmúlt időszak legfontosabb mérkőzéseit rendre kihagyta.


Isco korábban a nagy meccsek embere volt, sőt: az egyik legfontosabb játékosa Zidanenak. Az elmúlt hét során a Real Madrid három döntő jelentőségű mérkőzést is játszott, ahol a spanyol középpályás még csak a bemelegítésig sem jutott el.

A Blancók mindhárom mérkőzést úgy nyerték meg, hogy még csak gólt sem kaptak, Isco viszont teljesen kiesett Zizou terveiből. Alig két héttel a téli átigazolási időszak előtt a spanyol helyzete egyre inkább úgy tűnik, hogy a végéhez közeledik – már ami Madridot illeti. Arról az Iscoról beszélünk, aki korábban kulcsfontosságú volt a nagy meccsekben, és a francia tréner őt cserélte be elsőként a kispadról.

De ezek az idők már elmúltak. Zidane már rendelkezik egy kezdőtizeneggyel, amit néha 2-3 másik játékos egészít ki, de Isco ebben nincs benne. Teljesen a hierarchia legalján foglal helyet.

A kispadra való kerülése miatt Isco úgy döntött, hogy távozik, amint lehetőség adódik rá. Ez januárban következhet be. Mivel nyáron szeretne részt venni az Európa-bajnokságon, így játékpercekre van szüksége, hogy Luis Enrique számítson rá a spanyol nemzeti csapatnál.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGNYILATKOZATOK
BAJNOKSÁG

Leave a Reply