Isco már nem is melegít be

Az elmúlt időszak legfontosabb mérkőzéseit rendre kihagyta.


Isco korábban a nagy meccsek embere volt, sőt: az egyik legfontosabb játékosa Zidanenak. Az elmúlt hét során a Real Madrid három döntő jelentőségű mérkőzést is játszott, ahol a spanyol középpályás még csak a bemelegítésig sem jutott el.

A Blancók mindhárom mérkőzést úgy nyerték meg, hogy még csak gólt sem kaptak, Isco viszont teljesen kiesett Zizou terveiből. Alig két héttel a téli átigazolási időszak előtt a spanyol helyzete egyre inkább úgy tűnik, hogy a végéhez közeledik – már ami Madridot illeti. Arról az Iscoról beszélünk, aki korábban kulcsfontosságú volt a nagy meccsekben, és a francia tréner őt cserélte be elsőként a kispadról.

De ezek az idők már elmúltak. Zidane már rendelkezik egy kezdőtizeneggyel, amit néha 2-3 másik játékos egészít ki, de Isco ebben nincs benne. Teljesen a hierarchia legalján foglal helyet.

A kispadra való kerülése miatt Isco úgy döntött, hogy távozik, amint lehetőség adódik rá. Ez januárban következhet be. Mivel nyáron szeretne részt venni az Európa-bajnokságon, így játékpercekre van szüksége, hogy Luis Enrique számítson rá a spanyol nemzeti csapatnál.


forrás: MARCA

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

gareth_bale_ugynoke_kiakadt

Bale ügynöke kiakadt Zidane kijelentésén

Zidane edző, miután korábban arról beszélt, hogy szüksége van a walesi játékosra a csapatnak, most szombaton azt nyilatkozta, hogy annak örülne a legjobban, ha már másnap el tudnák adni… Éppen ezért, eléggé kiakadt rá Gareth Bale ügynöke. Természetesen nem

TOVÁBB »
hazard_meg_mindig_serult

Hazard még mindig játékképtelen

Eden Hazard még november végén, a PSG elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen sérült meg. Akkor úgy tűnt, hogy nem súlyos a probléma, viszont a játékos azóta sem léphetett pályára a lábfejében talált hajszálrepedés miatt. Így sajnos nem utazik el Szaúd-Arábiába sem csapatával a jövő héten

TOVÁBB »