Hazard kész megváltoztatni jelenlegi helyzetét

A belga mindeddig szint alatt teljesített, de most komoly terve van. Kész megfordítani aktuális helyzetét, ami miatt minden madridista csalódott.


Eden Hazard eltökélt szándéka, hogy megváltoztassa jelenlegi helyzetét a Real Madridban – azután, hogy 2019-ben összeszedte azt a bizonyos sérülést a PSG elleni mérkőzésen. Teljes mértékben érthető az, ha ő maga is szomorú jelenlegi helyzetével. Nem szükséges ecsetelnünk az azon sérülés óta történt dolgokat vele kapcsolatban, de egy biztos: nem engedte, hogy ezek a dolgok befolyásolják a morálját. Ezt bizonyítja a mindennapi munkája a Valdebebasban.

Hazard tudja, hogy tartozik a Real Madridnak, mivel a 2019-es érkezését mindenki várta. A Bernabéuban 50 ezer szurkoló jelent meg azért, hogy lássák őt. A madridisták abban reménykedtek, hogy ő lesz az a játékos, aki teljesen betölti Cristiano Ronaldo helyét. Elvégre ezért érkezett Madridba. Ez azonban mai napig nem valósult meg.

A 29 esztendős játékos tudja, hogy miután sikeresen felépül a jelenlegi izomsérüléséből: következő lépés az önbizalom visszanyerése az edzéseken, és persze a mérkőzéseken is. A sérülésektől való félelem nem tűnik el, de Hazard tudja, hogy csak úgy fognak rá emlékezni a Real Madridban, ha meccseket játszik.

Csapattársai is bíznak benne: jó srácnak és nagyszerű játékosnak tartják. Zidane az egyik legnagyobb rajongója. Most Hazard visszatér, amint a francia tréner bevethetőnek látja. Ez azonban még nem hivatalos, és továbbra is derüs. Valószínűleg lassan kerül újra pályára, hisz a sérülések következtében rendkívül sok játékpercet kényszerült kihagyni, és a vezetőség nem szeretné újra eljátszani ezt.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁltalánosKiemelt
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply