Chicharito hatékonyabb volt, mint Hazard

A mexikói csatár ugyan csak kölcsönben szerepelt a Real Madridban, de a statisztikája mégis jobb, mint Eden Hazardé.


Nem tiszteletlenség azt mondani, hogy Eden Hazard mai napig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, annak ellenére, hogy hatalmas összegért érkezett 2019-ben. A belga válogatott Európa egyik legjobb játékosaként érkezett Madridba, de a sérülések igazán megakadályozták abban, hogy Spanyolországban is a legjobb legyen.

Másfél idényt követően 32 tétmérkőzésen lépett pályára, ez idő alatt három gólt és négy gólpasszt jegyzett.

Ezeket a számokat még a megkérdőjelezhető igazolásokkal sem lehet összehasonlítani, hisz például a csak kölcsönben szereplő Javier “Chicharito” Hernández is jobb statisztikát tudott felmutatni egyetlen szezon alatt.

A mexikói támadó a 2014/15-ös idényben került a Bernabéuba a Manchester Unitedtől, és 33 tétmérkőzésen kilenc gólt és kilenc gólpasszt jegyzett.

Az ő vele kapcsolatos legnagyobb emlék azaz Atlético Madrid elleni BL-nyolcaddöntő mérkőzés, amikor győzttes gólt szerzett a matracosok ellen. Chicharito egyébként még több percet töltött a pályán, amikor Cristiano Ronaldo nem tudott pályára lépni.

Hazard éppen a portugál sztár helyére érkezett, de eddig még meg sem sikerült közelítenie azt, amit elődje csinált.


forrás: MARCA

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

ronaldo-megis-marad

Ronaldo nem is akarta elhagyni a Realt?

Az El Confidencial lap arról ír, hogy Ronaldónak meg sem fordult a fejében lelépni a Real Madridtól. Az elmúlt hetekben mindenhol, mindenki CR adócsalási ügyével foglalkozott. Mindenféle pletyka keringett, és mindegyiknek az volt a lényege, hogy Cristiano Ronaldo távozni

TOVÁBB »
1

Jesé visszatérhet a Las Palmas csapatához

A Real Madrid korábbi támadója, Jesé Rodríguez visszatérhet Spanyolországba, a Las Palmas csapatába. A MARCA értesülései szerint mind a két fél nyitott ismét a közös munka iránt, annak ellenére, hogy a 2016/17-es szezonban Jesé nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, 16 mérkőzésen mindösszesen 3 gólt szerzett. 

TOVÁBB »