Argentínából érkezhet Zidane utódja

A Copa del Rey margójára máris beindultak a pletykák.


Zinédine Zidane helyzete rendkívül kétséges a Real Madrid kispadján, miután a Blancók tegnap este kiestek a Király-kupából is. Hat nap alatt két sorozatból is búcsúzott a francia tréner csapata.

A meccs utáni sajtótájékoztatón Zizou azonban nyugodt volt, elmondása szerint nem kínos egy harmadosztályú csapattól való vereség. Fájdalmas ugyan, de semmiképp sem szégyen.

“Én vagyok az edző, ez az én felelősségem, ezt elfogadom. Egy harmadosztályú csapat ellen játszottunk, meg kellett volna nyernünk a mérkőzést. Ez nem kínos, vagy bármi hasonló.” – mondta a francia mester.

Az ESPN Argentína információi szerint a Real Madrid már kinézte Zidane utódját, aki nem más, mint Marcelo Gallardo, a River Plate jelenlegi vezetőedzője.

Ugyanakkor a MARCA arról számolt be, hogy a Real Madrid az idény végéig nem válik meg Zidane-tól, hiába a rossz eredmények. Várakozás van, és a francia sem szeretne lemondani. A vezetőség fejében az van, hogy az új szezonra már egy új Real Madrid épül. Új játékosokkal, új vezetőedzővel.


forrás: MARCA

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

A Real Madrid harcba szállt Lautaro Martínezért – sajtóhír

Az információk szerint már kész megállapodás született a titkos tárgyaláson. A Real Madrid csatlakozott a Barcelonához a Lautaro Martínez játékjogáért futott harcban. A Blancók állítólag 100 millió eurót, valamint Luka Jovic kölcsön-játékjogát ajánlották fel az Internek az argentin támadóért

TOVÁBB »