Florentino Pérez elnök koronavírus-tesztje már negatív

Három héttel ezelőtt a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez sajnos megfertőződött a koronavírussal. Most viszont, a Real Madrid csapata legutóbbi közleményében tudatta, hogy Florentino Pérez legutóbbi két koronavírus-tesztje egyaránt negatív eredményt hozott. Így már nem szükséges a kötelező házi karantén neki, de elővigyázatossági okokból továbbra is vigyázni fognak az egészségére. Pérez elnök ennek ellenére nem lesz ott a csapat szerdai, Atalanta elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjén, viszont közvetlenül az indulás előtt ott volt a reptéren a játékosokkal, hogy mindenkinek sok sikert kívánjon.

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

Carvajal készen áll a visszatérésre, míg Lucas nem

A spanyol hátvéd felépült sérüléséből, Lucas Vázquez pedig kidőlt. Dani Carvajal keddtől kezdődően visszatért a normális edzéshez, így már a társakkal folytathatta a munkát. A kérdés a mai nap az volt, hogy vajon ki helyére fog érkezni a kezdőcsapatba:

TOVÁBB »
zizou

Zinedine Zidane: “Készen állunk a holnapi mérkőzésre”

A spanyol labdarúgó bajnokság 21. fordulójának vasárnapi játéknapján a Real Madrid a Betis csapatához látogat. Ám előtte a fővárosiak francia vezetőedzője, Zinedine Zidane megtartotta az mérkőzés előtti utolsó edzést a csapatnak, majd a sajtó munkatársainak a rendelkezésére állt.

TOVÁBB »