Benzema nélkül maradunk

Miután megvizsgálták Karim Benzema sérülését, sajnos az a leg valószínűbb, hogy nélküle kell majd Olaszországba utaznia a csapatnak.

Zidane nem fog kockáztatni, ezért kihagyja a keretből, mindaddig amíg nem 100%-os. Fede Valverde visszatérése viszont lehetséges, de minden bizonnyal vele is óvatosan, fokozatosan lehet csak számolni ilyen hosszú kihagyás után.

Sergio Ramos, Dani Carvajal, Eden Hazard, Eder Militao, Alvaro Odriozola, Rodrygo Goes és Marcelo továbbra se állnak készen még arra, hogy pályára lépjenek.

Az Atalanta ellen nem lesz könnyű dolga a csapatnak, hiszen tudjuk, hogy ez az a csapat, aki bizony nem lesz olyan könnyű ellenfél, mint azt a nevük a BL-ben sugallja. Pont azért lesznek motiváltak, mert ott vannak a nyolcadban, és tisztában vannak a Real Madrid sebezhetőségével.

Zinadine Zidane feje főhet, hogy milyen kezdőt tegyen össze, minden valószínűség szerint ismét az akadémistákhoz fog fordulni. A madridi sérülés hullám mostanra szinte horror sztorivá vált ebben a szezonban : 21 játékos 41 alkalommal sérült le.

A keret hirdetéskor kiderül, hogyan próbálja megoldani a jelenlegi helyzetet.

A Marca cikkei alapján, kiemelt kép szintén Marca.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁltalánosBAJNOKSÁG
ÁLTALÁNOSSÉRÜLÉSEK

Leave a Reply