10 Hernández Hernández-hiba, ami dühítő a Real Madrid számára

Tíz olyan eset, amikor a Real Madrid nyilvánosan vállalta felháborodását amikor a spanyol játékvezető fújta a sípot.


A Real Madrid dühös Alejandro Hernández Hernándezre a vasárnapi, madridi derbit követően. A játékvezető annak ellenére nem ítélt büntetőt a Blancók számára, hogy tisztán látta a VAR-monitoron: Felipe kézzel ért a labdához.

Ez csak egy eset a sok közül, hisz van itt egy pár. Ezt hoztuk most el nektek.

1. A Varane-Rakitic eset (2019/20)

A tavalyi El Clásicón történt a szabálytalanság, amikor Ivan Rakitic szabálytalankodott Varane-nal szemben. A játékvezető nem ítélt büntetőt.

2. Ezúttal Lenglet volt a ludas Varane-nal szemben (2019/20)

Ugyanaz a mérkőzés, csak most a főszereplő Clement Lenglet volt, amikor honfitársát buktatta fel a büntetőterületen. Ez a büntető is elmaradt.

3. Jose Campana kezezése (2019/20)

Egy Levante elleni mérkőzés, ahol Jose Campana kézzel ért a labdához. A játékvezető ezt sem látta szabálytalanságnak.

4. Luis Suárez szabálytalansága gólja előtt (2017/18)

Egy másik Clásico, ahol Suárez megszerezte a labdát Varane-tól – gólja előtt azonban szabálytalanságot követett el a francia védővel szemben. Büntetőt nem kaptak a Blancók, pedig Suárez is elismerte, hogy szabálytalankodott.

5. Jordi Alba szabálytalansága Marcelóval szemben (2017/18)

Ugyanezen a mérkőzésen történt, amikor a Real Madrid büntetőt akart Jordi Alba szabálytalansága miatt, azonban Hernández Hernández nem így látta.

6. Jordi Alba megfogta Modric nyakát (2017/18)

Szintén ugyanaz a Clasico, amikor a Blancók piros lapot reklamáltak Alba szabálytalanságáért, de a spanyol bíró ezt nem így látta.

7. Umtiti szabálytalansága Cristiano Ronaldóval szemben (2016/17)

A bajnoki cím volt a tét, amikor már a második percben büntetőt kaphatott volna a Real Madrid Samuel Umtiti szabálytalanságáért, de nem kapott. Igaz, ekkor még nem volt VAR, de a játékvezető közvetlen közelről látta az esetet.

8. Sergio Ramos piros lapja Messi miatt (2016/17)

Ismét a Barca ellen, ezúttal Sergio Ramost állította ki a játékvezető, amiért elviekben Messivel szemen szabálytalankodott. A Blancók véleménye szerint ez is téves ítélet volt.

9. Bale meg nem adott gólja a Camp Nou-ban (2015/16)

Gareth Bale ezen a mérkőzésen 2-1-re módosította az eredményt, azonban a játékvezető véleménye szerint a walesi szabálytalankodott Jordi Albával szemben, ezért a gólt végül nem adta meg.

10. Felipe kezezése (2020/21)

A lista legfrissebb esete a vasárnapi, amikor Felipe kézzel ért a labdához, de Hernández úr ezt sem látta büntetőnek, annak ellenére, hogy ő maga ellenőrízte a felvételeket.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁltalánosBAJNOKSÁGÉrdekességekNYILATKOZATOKTudtad-e?

Leave a Reply