300 millió eurós veszteséget okozott a koronavírus-járvány a Real Madridnak

A Real Madridnak kb. 300 millió eurós veszteséget okozott a pandémia. Összességében viszont a klub jelentős plusszal zárta a 2020-2021-es idényt. A fővárosiak vezetése elsősorban a sikeres takarékossági intézkedésekkel magyarázza az eredményes gazdálkodást, és a kiadások visszafogását ígéri a következő időszakra is.

„Ily módon a Real Madrid egyike Európa kevés nagy klubjának, amely nem szenvedett el pénzügyi károkat ebben a két évben, miközben az UEFA tanulmánya szerint a kontinens futballklubjai által felhalmozott működési veszteségek 2019 és 2021 között megközelítik a 6 milliárd eurót.” – áll a klub közleményében.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

cristiano-ronaldo-szerint-nincs-baj

Cristiano Ronaldo szerint nincs nagy baj

Ronaldo szerint annak ellenére sincs válságban a címvédő Real Madrid, hogy szerdán 3-1-re kikapott a Tottenham Hotspur csapatától a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában. A játékos, aki a Real Madrid becsületgólját szerezte a mérkőzésen, a kövezkezőket mondta:   

TOVÁBB »

A Cádiz elleni keret

Holnap meccs, Zinédine Zidane pedig kihirdette az igen sovány keretét a Cádiz elleni találkozóra. A REAL MADRID HIVATALOS KERETE: KAPUSOK: Courtois, Lunin és Altube. VÉDK: Carvajal, E. Militão, Varane, Nacho, Marcelo, Odriozola, Chust és Miguel. KÖZÉPPÁLYÁSOK: Casemiro, Isco, Arribas

TOVÁBB »