Gyakorlatilag hivatalos Mbappé leigazolása

A két klub lezártnak tartja az ügyet, és a hivatalos bejelentés holnap érkezik.


Kylian Mbappé Madridba igazolása a küszöbön van. A Real Madrid és a PSG az elmúlt napokban e-mailek, tárgyalások, személyes találkozók után befejezik a francia játékosról való tárgyalásokat. A Real Madrid ma tette meg utolsó ajánlatát a párizsi csapatnak, ami 170 millió euró + 10 millió bónusszal. A francia klub elfogadta az ajánlatot, tekintettel arra, hogy belátták: nem tudnak mit tenni annak érdekében, hogy megtartsák legnagyobb sztárjukat.

A hivatalos bejelentésre holnap kerül sor, ezután Mbappé Madridba is utazik, hogy edzésbe álljon a csapattal. Ugyan Nasser Al-Khelaifi (a PSG elnöke – a szerk.) a Bajnokok Ligája sorsolása után haragosan és komolyan nyilatkozott az újságírók kérdéseire, mondván, hogy nem állnak el az eredeti tervüktől, így Mbappé ára 220 millió euró.

A Real Madrid mindeközben azon véleményen volt, hogy törvényesen járt el. A játékos szavával a Blancók kezében volt az ütőkártya. Átigazolása immáron hivatalos, még akkor is, ha esetleg nem történne hivatalos bejelentés a hétvégi, Reims elleni bajnoki előtt. Mbappé nagy valószínűséggel kimarad Mauricio Pochettino keretéből.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
ÁLTALÁNOSBAJNOKSÁGSÉRÜLÉSEK

Leave a Reply