A Real Madrid türelmetlen Hazarddal

A klub és a szurkolók is többet vár a belgától.


Carlo Ancelotti pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy ez változzon. Eden Hazard pedig mindent belead, de ez kevés ahhoz, hogy a Real Madridban csillogjon. Hazard ugyan már a javulás jeleit mutatta, de a belga szélső messze van attól a formától, amely meggyőzte a Blancókat azzal kapcsolatban, hogy szerződtessék őt 2019 nyarán.

Eden Hazard két évvel ezelőtt sztárként és a Real Madrid valaha volt legdrágább igazolásaként érkezett a Real Madridhoz, azonban a teljesítményéért egész biztosan nem kap kitüntetést, ezt bizonyítja a Sheriff elleni BL-mérkőzésen nyújtott játéka is. A sérülések továbbra is hatással vannak rá.

Az elmúlt mérkőzéseken Hazard rendre a jobboldalon játszott, Vinícius pedig a balon. Ugyan senki nem vonja kétségbe Ancelotti döntéseit, hogy miként használja a játékosokat, bár az nem titok, hogy a belga a baloldalon érzi magát a legjobban. A Sheriff Tiraspol elleni mérkőzésen háromszor lőtt kapura, helyzetei is voltak illetve 34 passzából 29 volt sikeres. Háromszor szabálytalankodtak ellene, egyik szabálytalanság pont a sérült bokáján érte, amiután sántikált a pályán.

A bizalom megvan

Ancelotti bízik Hazardban és úgy gondolja, hogy olyan játékos lehet aki sokat adhat a csapatnak és képes megváltoztatni a dolgokat. Lenyűgözte az edzéseken teljesített munkája, és úgy gondolja, hogy a Real Madridnak szüksége van rá. Az esélyek megvannak, mivel mindenki más is úgy gondolja, hogy Hazardra szükség van és ő lesz az, aki a klub sztárja lehet, azonban ehhez növelnie kéne az önbizalmát.

Az idei szezonban kilenc mérkőzésen kapott lehetőséget, gólt és gólpasszt sem szerzett. Mindemellett egyszer sem töltött 90 percet a pályán. A türelem azonban kezd elfogyni mind a vezetőség, mind a szurkolók részéről. Vinícius formája, Benzema zsenialitása és Rodrygo kiváló beszállása mind alternatíva Hazard számára. Ezeket a dolgokat a belga egyáltalán nem mondhatni el magáról, miközben a világ egyik legjobb játékosaként érkezett Madridba.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGSÉRÜLÉSEK
BAJNOKOK LIGÁJABAJNOKSÁGNői csapatSÉRÜLÉSEK

Leave a Reply