Hazard érkezése borítékolható, Pogba a következő célpont

Bombaként robbant a hír miszerint sikeres megállapodás született Eden Hazard, a Real Madrid és a Chelsea között.

A spanyol MARCA címlapon hozta le a hírt. A beszámoló szerint még a napokban pont kerül az ügy végére, a belga körülbelül 100 millió euróért érkezik és hat éves szerződést ír alá.

A forrás megjegyzi: Hazard az idei szezon végén már Madridba költözik, az új lakását pedig már jelenleg is keresi a városban. Pontosan tudjuk, hogy Zinédine Zidane nagyon kedveli a belgát és a játékát is, ezt ő maga is megerősítette a tegnapi sajtótájékoztatón. Zidane az átigazolást múlt héten jóváhagyta, így a Real Madrid részéről már akkor biztos volt.

Nincs vége. A következő célpont Paul Pogba. A beszámolók szerint minél hamarabb pontot akarnak tenni a Hazard-ügyre, hogy Pogba érkezésével foglalkozzanak. Elviekben a Manchester United sztárja már közölte klubjával, hogy távozni szeretne – persze az United mindent megtesz annak érdekében, hogy maradásra bírják a franciát.

A 26 esztendős játékos korábban elmondta, hogy Zidane kezei alatt akar dolgozni a Real Madridban, emellett a vezetőség sem mond ellent erre. Pogba érkezése körülbelül 120 millió euróba fájhat.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
real-madrid-vs-eibar

Leave a Reply