A Real Madrid nem akarja adni Jamest az Atléticónak

Két lehetősége van a kolumbiainak, azonban a vezetőség nem szeretné erősíteni a városi riválist.


Tegnap számoltunk be róla, hogy James Rodríguez az Atlético Madridban szeretné folytatni pályafutását, a Napoli csak másodlagos számára. James szívesen lenne az olasz gárda játékosa is, viszont a matracosok ajánlata csábítóbb a 27 esztendős játékos számára.

A Napoli kölcsönszerződést szeretne, a Real Madrid viszont végleg elszeretné adni játékosát. Nem annyira nehéz a két klub közötti megállapodás, viszont Marcos Llorente eladása után nem szeretné a Real Madrid tovább erősíteni a városi riválist, sokkal inkább Nápolyban látnák Jamest.

Ez a probléma. Az olaszok csak kölcsönt akarnak, az Atlético viszont végleg megvásárolná Jamest.

Ha a Napoli végül hajlandó lesz kifizetni a körülbelül 45 millió eurós árat, akkor a kolumbiai középpályás egykori edzőjével, Carlo Ancelottival dolgozhatna együtt. Az olasz szakember alapemberként számolna vele, a klub elnöke, De Laurentiis még Diego Maradona 10-es mezét is neki szánná.

Arról nem beszélve, hogy a napokban maga Maradona is a következő kijelentéseket tette a közösségi médiában: „Gyere bajnok! Gyere Nápolyba! Várunk rád!

Az Atlético kihasználja a Napoli kölcsönvételi tervét. Az egyetlen ok, amiért James még nem Napoli-játékos az azért van, mert továbbra sem akar sikerülni a tökéletes megállapodás. A városi rivális viszont ennek örül és azon vannak, hogy meggyőzzék Florentino Pérezt.

Az idő a Napoli ellen dolgozik: ha nem cselekednek hamar, a Real Madrid kénytelen lesz elfogadni az Atlético Madrid ajánlatát. Azonban az olaszok biztosak abban, hogy már nem kell sokat várni a játékosra, tervük szerint még ebben a hónapban pont kerül az ügy végére.


AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
KÉPGALÉRIA

Leave a Reply