Utolsó napok a Real Madrid átigazolási piacán

Zidane elégedett jelenlegi keretével, de azt sem zárta ki, hogy a hátralévő időben még bármi megtörténhet.


Szeptember 2. az a dátum amely a spanyol átigazolási piac bezárását jelenti. Eddig még bármi megtörténhet a Bernabéu környékén, ezt maga a mester erősítette meg. Mivel ezen a nyáron a két legfelkapottabb játékos Neymar és Paul Pogba volt, az utolsó percekig ott lesznek a Real Madrid radarján.

Pogba

A Manchester United egész biztosan nem adja el francia középpályást, még akkor sem ha Zizou elsődleges kérése volt a világbajnok játékos szerződtetése. Míg ez le nem zárul, addig Neymar-ügyében pókert látszik a Real Madrid. Pogba határozott és még mindig abban reménykedik, hogy az átigazolási piac utolsó perceiben is magára öltheti a habfehér mezt. Bajnokok Ligáját akar nyerni, új kihívásokra vágyik.

Florentino Pérez és Zidane határozott, az utolsó percekig képesek várni bármely játékos ügyében.

Mivel Gareth Bale és James Rodríguez is a klubnál marad, a Real Madridnak akkor is meg kell válnia egy értékesebb játékosától ha megszeretnék szerezni Neymart. A vezetőség nagy figyelmet fordít a brazil sztárra, de ezért tenni kell. Tudják, hogy a PSG nem fogja eladni a brazilt a Barcelonának – ezért reménykednek abban, hogy a párizsi vezetők valami megoldást találnak az üzletre.

FRISSÍTÉS: A Real Madrid utolsó ajánlatát tette meg Neymarért. Pérezék ajánlata 150 millió euró és James Rodríguez játékjoga. [SkySports]

Ami Donny van de Beek-et illeti: a Real Madrid nem mondott le a holland középpályásról, viszont az ő szerződtetése eddig is csak alternatíva volt. Jövőre esedékes lesz az érkezése.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

Általános
ÁTIGAZOLÁSOK
Marianónak döntenie kell

Leave a Reply