Marianónak döntenie kell

A mellőzött csatárnak számos ajánlata van, döntenie kell. Lássuk a részleteket.


Mariano Díaz az a játékos aki talán az egész pályafutását a Real Madridban töltené, hisz rendkívül hű a klubhoz – viszont visszatérése óta nem igazán jutott szóhoz. Fordulóponthoz érkezett (újra) a madridista karrierje.

Karim Benzema kirobbanthatatlan a kezdőcsapatból, mellette érkezett egy 60 millió eurós Jovics – akit a klub biztosan nem padozni vett ennyi pénzért. Ez pedig hivatalossá tette, hogy Marianónak mennie kell.

Az elmúlt hónapban illetve napokban egyre inkább arról olvasni, hogy a spanyol támadó az olasz AC Milanhoz szerződik. Mi sem bizonyítja jobban, hogy Paolo Maldini (az AC Milan sportigazgatója) folyamatosan a spanyol fővárosba repül tárgyalni a Real Madrid vezetőségével. Arról nem beszélve, hogy számtalan spanyol lap szerint nagyon sok kérője van a 26 esztendős játékosnak: szerződtetné az AS Roma, a Real Betis, a Monaco, a Marseille, az Espanyol és a Valencia is.

Az AC Milan mellett a legbiztosabb állomása a Real Betis. Igazából mindegyik kérőnél a fizetés a gond, egyikük sem kínál annyi fizetést a játékosnak mint amennyit jelenleg keres.


forrás: football-espana.net

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
SÉRÜLÉSEK
Orvosi jelentés: Brahim

Leave a Reply