Ancelotti Jamest akarja

Egyszer már próbálkozott a kolumbiai megszerzésével, igaz, akkor Olaszországba.


Carlo Ancelotti nem mondott le arról, hogy újra egyik kedvencével, James Rodríguezzel dolgozzon együtt. A frissen kinevezett Everton-tréner Angliába csábítaná Jamest.

A kolumbiai játékos teljes mértékben felépült a térdsérüléséből, ám mégsem kapott lehetőséget az új esztendő első mérkőzésén, a helye pedig továbbra is kegyvesztettnek tűnik.

Angol sajtóhírek beszámolója szerint Ancelotti többször folytatott tárgyalásokat az Everton vezetőségével, hogy Jamest szeretné a csapatba. A két fél már dolgozott együtt Madridban, és a Bayern Münchennél is, sőt – mint tudjuk -, a Napoliba is vitte volna az olasz szakember, de végül az üzlet nem jött létre.

„A középpályás – aki két évet töltött Münchenben – visszatérése óta nem nagyon tudott adni pluszt a csapat teljesítményéhez, és szemmel láthatóan nem szerepel Zinedine Zidane hosszútávú tervében. Éppen ezért bízik az Everton abban, hogy sikerül megszerezni a játékost, elsődlegesen akár egy kölcsönszerződés keretin belül.” – jegyzi meg a Daily Mirror.

Az egyetlen dolog ami még keresztbe húzhatja a transzfer létrejöttét, hogy a szezon második fele még hátravan, és a kolumbiai középpályás még hasznára lehet a csapatnak, ismerve a Real Madrid rövid középpályáját. Ugyan a nyáron pont ezért nem távozott, mert a klubnál reménykedtek abban, hogy a játékos képességei segíthetnek a csapatnak.

Ancelotti mester viszont most bízik abban, hogy a nyári kudarc után végre most már sikerül megszerezni egyik kedvenc játékosát.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
bale_benzema_hazard_nem_jatszhatnak
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply