A Bayern Hakimi iránt érdeklődik

Június 30-án visszatér Madridba, ám időközben felkerült a müncheniek radarjára is.


Achraf Hakimi jelenlegi teljesítményével nem csak a Real Madrid edzői stábjának figyelmét hívta fel magára, hanem a Bayern München is figyelemmel kíséri a marokkói védő nyári visszatérését a Bernabéuba.

A 21 esztendős, madridi születésű játékos két éves kölcsönét tölti jelenleg a Dortmundnál, kiváló teljesítményével pedig számos klub érdeklődését felkeltette.

A Bayern München készen áll arra, hogy ajánlatot tegyen Hakimiért, mivel a játékos képes mind bal, mind pedig a védelem jobb oldalán, illetve a középpályán is játszani. Nem szabad azt sem elfelejteni, hogy a marokkói válogatottban baloldalt játszott, pedig eredeti posztját tekintve jobb oldali védő.

Achraf június 30-án visszatér Madridba a két éves kölcsönt követően, azonban a Real Madrid vezetősége – még a kölcsönszerződés előtt – 2022-ig meghosszabbította a játékos kontraktusát.

Sem a Real Madrid, sem Achraf nem hozott még végleges döntést arról, hogy mi legyen június 30-a után, mivel a jobb oldalról kirobbanthatatlan Dani Carvajal cseréjeként ott van Álvaro Odriozola is.

Nem olyan biztos az sem, hogy a játékos olyan jól teljesítene a spanyol bajnokságban, mint ahogyan jelenleg teljesít a német élvonalban, ez pedig döntő tényező lehet.

Az viszont már egy jó ideje „alap dolog” a Real Madridnál, hogy a kölcsönbe távozó játékosok szerződését további két évvel meghosszabbítják.

Ennek értelmében Achraf jövőjéről magának a játékosnak, és a klubnak kell megegyezni, de ismerve a két fél kiváló kapcsolatát, egész biztosan nem lesz nehéz.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
Ancelotti Jamest akarja
ÁTIGAZOLÁSOK
Reinier 2026-ig ír alá

Leave a Reply