Reinier 2026-ig ír alá

Friss információk szerint Reinier családja már házat keres Spanyolországban, a játékos pedig már spanyolul tanul.


Reinier Jesus január 19-én kerül bejelentésre, mint a Real Madrid első téli igazolása. A dátum azért 19-e, mivel a brazil játékos ekkor tölti be a 18. életévét, és ekkor esik át az orvosi vizsgálatokon. Az AS értesülései szerint a Flamengo csillaga hat és fél éves szerződést ír alá a Real Madriddal.

Néhány nappal ezelőtt megszületett a megállapodás a két klub között, miszerint a Real Madrid 30 millió euróban kivásárolja szerződéséből a 17 esztendős középpályást. Az átigazolási díj 80%-a (kb. 24 millió euró) a Flamengóé, míg a játékos és ügynöke 10-10%-ot (kb. 3 millió euró) tesz zsebre.


Reinier a Castillában kezd

A Real Madrid terve az, hogy a középpályás már a következő hónapban a Castilla csapatában szerepeljen, miután visszatér a január 18 és február 9 közötti olimpiai selejtező tornáról, ami Kolumbiában kerül megrendezésre. A játékos iránt érdeklődött még a Borussia Dortmund, az Ajax és az Everton, ám ő jobban szeretne a „B” csapatban fejlődni, tapasztalatokat szerezni.


Raúl és Zidane nagy szerepet játszott a játékos döntésében

Az, hogy két legenda keze alatt fejlődik, a Castillát irányító Raúlnál, és az első csapatot vezető Zidanenál (a nagycsapat edzésein folyamatosan részt vehet) döntő szerepet játszott abban, hogy Reinier a Real Madridot válassza. Más klubok, például a Manchester City, a Liverpool, az Arsenal, a PSG és az Atlético Madrid is szerette volna szerződtetni a 17 esztendős csillagot.

Reinier családja már házat keres Spanyolországban, és – ahogyan ő is – spanyolul tanulnak. A játékos édesapja – aki korábban három évet élt Spanyolországban -, édesanyja és húga például privát órákat vesznek a múlt hét óta.

Reinier ugyanezzel a tanárral dolgozik együtt, de mivel nem tartózkodik otthon, ezért interneten keresztül folyik a tanulás. A cél, hogy a játékos tudjon néhány szót mondani a bemutatásakor.


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
ÁLTALÁNOS
reinier_jesus_erkezhet

Leave a Reply