Ceballos el akarja hagyni az Arsenalt – a Valencia lehet a befutó

Az utóbbi időben nagyon háttérbe szorult a 23 esztendős játékos.


Dani Ceballos utoljára november 2-án lépett pályára az ágyúsoknál, a sérülése után csak a kispadról figyelhette végig csapata mérkőzéseit – amivel veszélybe került a 2020-as Európa-bajnoksági szereplése.

Luis Enrique és Robert Moreno egyaránt nagy rajongója a spanyolnak, de amennyiben továbbra sem jut játéklehetőséghez, úgy kihagyni kényerül a fent említett EB-t. Ennek értelmében a játékos idő előtt el akarja hagyni az Arsenalt – követve ezzel csapattársait, például Andriy Lunint akit ebben a hónapban visszahívtak, majd más klubhoz küldtek kölcsönbe. Szintén a több játéklehetőség érdekében.

Ceballos egyik legjobb helye a Valencia lenne, ahol jelenleg az az Albert Celades a vezetőedző, aki korábban a spanyol U21-es válogatott irányította, és jól ismeri a játékost.

A másik komoly érdeklődő az AC Milan, de Ceballos inkább Spanyolországba térne vissza, ahol olyan edzővel dolgozhat, aki ismeri is.

A Real Madridnak megfelelő opciót kell keresnie a játékosnak, amennyiben jövőre az első csapat tagjaként szeretnének számolni vele.


forrás: MARCA / Transfermarkt

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
BAJNOKSÁGNYILATKOZATOK

Leave a Reply