A klub miért nem gondolkozik Cristiano visszatérésében?

Hát pont ezért.


Mint azt már több ízben is jeleztük, számtalan csapat került pénzügyi nehézségbe a koronavírus miatt, és ez alól a Juventus sem kivétel, akik például számos lépést tettek gazdasági szempontból. Az olasz sajtóban megjelent egy hír, hogy Sarri csapata csak akkor úszhatja meg a válságot, ha eladja legnagyobb sztárját, Cristiano Ronaldót.

A Real Madrid természetesen gondolkodott a portugál klasszis újbóli szerződtetésén, de a vezetőség nem hiszi, hogy egy volt játékos visszaigazolása lenne a legmegfelelőbb, főleg ha Cristianóról beszélünk.

A játékos és a klub (illetve elnök) közötti kapcsolat továbbra is szoros, mivel a játékos meghívást kapott a március El Clásicóra, amit meg is tekintett élőben. Ugyanakkor CR nem tart szoros kapcsolatot egyik korábbi madridista csapattársával sem, főleg azt követően, hogy Luka Modric zsebelte be a 2018-as Aranylabdát. Egyedül Marcelo az, aki kivétel.

Végül Roni távozott a Juventushoz, hogy új kihívásokat keressen.

Ezen felül a Real Madriddal való szerződésviták után a Juve pont azt adta a 35 éves klasszisnak, amit ő maga akart: magas fizetést, és hosszútávú szerződést.

A Real Madrid soha nem volt hajlandó fizetni annyit, mint amennyit CR most Torinóban keres: évi 31 millió eurót, és ezt a jövőben sem szeretnék megfizetni. Távozása miatt ugyan szenvedett, és talán mai napig szenved a csapat, de bevétel szempontjából jól járt a Real Madrid, hisz 112 millió euróért cserébe távozott.

A márciusi Clásico tehát csak egy egyszeri látogatás volt részéről, semmiféle visszaigazoláson nem gondolkozik ő maga sem.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
radomir_antic_meghalt
Elhunyt Radomir Antić
Kiemelt
15930434350770

Leave a Reply