15930434350770

Hivatalos közlemény: költségcsökkentés

Igazolnak bizonyultak a korábbi hírek, íme a klub hivatalos közleménye az esettel kapcsolatban.


A labdarúgás- és kosárlabdacsapat szakosztály játékosai (a kapitányok általi képviseletben), edzői és a klub további igazgatói megegyeztek arról, hogy önkéntesen csökkentik az erre az évre való fizetésüket 10 és 20% értékben, attól függetlenül, hogy a körülmények miként alakulnak majd a 2019/20-as idényben, ami jelenleg felfüggesztés alatt áll.

Ez a játékosok, edzők és alkalmazottak általi meghozott döntés elkerülhetővé teszi azt, hogy a klub többi alkalmazottjának komoly anyagi következményekkel kelljen számolnia, és hozzájárul a szervezet gazdasági stabilitásához – tekintettel a helyzet miatti bevételkiesésre -, amely a versenysorozatok felfüggesztéséből adódik – de legfőképp a reklámbevételektől való elesés.

A klub gazdasági bizottsága határozattan támogatja ezt a döntést, amit felelősségteljesnek és példaértékűnek tart.

A Real Madrid büszke mindazokra, akik ezt a nagycsaládot alkotják, büszke a meginghatatlan értékekre – amelyek őket jellemzik, és amelyek ezen időszakban kiemelten fontosak.

Ugyanakkor a Real Madrid, a klubtagok és a szurkolók is szeretnék szeretetükről, valamint együttérzésükről biztosítani azokat, akik közvetlenül érintettek ebben a betegségben, ami sújt bennünket – és különösen azokat, akik elvesztették egy családtagjukat, vagy szerettüket.

A klub gyors felépülést kíván minden betegnek, és szeretné legmélyebb háláját kifejezni mindazoknak, akik alapvető, példaértékű és felelősségteljes szerepben harcolnak a COVID-19 ellen.

A Real Madrid azzal a meggyőződéssel ajánlja fel támogatását, és erejét, hogy együtt minden bizonnyal túljuthatunk ezen a nehéz időszakon.


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply