Ödegaard nem tér vissza, ha Modric marad

A tehetséges csodagyerek 2021-ig nem hagyja el a Real Sociedadot, ha Modric úgy dönt, hogy a klubnál marad.


A Real Madrid csodagyereke, Martin Ödegaard nem tér vissza a klubba a következő idénytől kezdőden, ha Luka Modric marad, ami nyilvánvalóan óriási hatással lesz a fiatal norvég középpályásra.

Ödegaard eddig is, és ezután is szeretne maradni a Sociedadban, hisz ő is tudja, hogy rendkívül nehéz játékperceket szerezni egy olyan veterán felett, mint Modric.

A fiatal játékos volt a LaLiga egyik legjobb játékosa ebben a szezonban, ezért is gondolkodik abban, hogy kitölti a kétéves kölcsönszerződését.

Modric szerződése azonban 2021-ig szól, és kétséges, hogy elhagyja a Real Madridot. A MARCA információ szerint az AC Milan és az Inter Miami is esedezik a horvát előtt, de maga a játékos még nem döntött. Amenyiben marad, Ödegaard valóban kitölti kölcsönét a baszk klubnál.

Ugyanakkor ha Ödegaard csatlakozna a 2020/21-es idényre, nagy segítség lenne a csapat számára, hisz középen és a szélen is bevethető játékosról beszélünk.

Modricnak egy év maradt hátra jelenlegi szerződéséből, és pályára lépéseinek száma is csökkent az elmúlt 12 hónapban, de Zidane továbbra is bízik benne.


forrás: managingmadrid.com, marca.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

Általános
A Valdebebas készen áll
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply