Reinier kölcsönbe kerülhet

Mint általában minden olyan játékos, akiket mielőbb az első csapatnál szeretnének látni.


Reinier Jesus a legújabb brazil csillag, akit leigazolt a Real Madrid. Reinier mindössze háromszor tudott pályára lépni a Castillában, amikor a koronavírus miatt felfüggesztésre került a világfoci.

A 18 esztendős játékos fejlődésének egyik legfontosabb szakaszában van, és a Real Madrid előtt is csupán 16-szor húzhatta magára a Flamengo mezét. A terv az volt vele, hogy sok játékpercet kap a Castillában a másodosztályban, mielőtt az első csapathoz kerülne, a világjárvány azonban átírta ezt a forgatókönyvet.

A nagy kérdés most az, hogy mi lesz az ifjú brazillal.

A MARCA információ szerint Reinier kölcsönbe kerülhet egy magasabb ligában szereplő klubhoz, ahol közelebb kerül a nagyokhoz. Ugyan továbbra is opció az utánpótlás, de sokkal valószínűbb a több tapasztalatszerzés.

Az első csapathoz természetesen még nem kerülhet, hisz EU-n kívüli játékos, és ebből a szempontból nincs hely számára. Vinícius, Rodrygo, Éder Militao és majd a visszatérő Takefusa Kubo is előtte van.

A középpályás azonban mindenre vevő, mindent elfogad amit szükséges. Jelenleg otthoni edzéseket végez, és Skype-on keresztül tanul spanyolul.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply