Bale és az MLS története

Gareth Bale legújabb nyilatkozatában elismerte, hogy szívesen játszana Észak-Amerikában, de több más dologról is szót ejtett.


Tucatnyi cikk jelent már meg Gareth Bale madridi jövőjéről, a walesi szélső pedig várhatóan hamarosan elhagyja a spanyol fővárost, ennek tekintetében lehetséges állomásai közé sorolta az Egyesült Államokat.

„Nagyon szeretem ezt a bajnokságot. Az évek során sokat fejlődött. Amikor ide jövünk játszani az előszezonban, a mérkőzések nehezek. A színvonal is másabb, jobb. Minden csapat javul, ahogyan a stadionok is. Sok játékos akar Amerikába menni játszani, egyszer engem is érdekelne ez. Szeretek Los Angelesben nyaralni.”

Bale-t egyébként leginkább a Los Angeles Galaxyval hozták szóba, amely klubban olyan játékosok is megfordultak, mint David Beckham, Zlatan Ibrahimovic vagy épp Javier Hernandez. Los Angelesben van egy másik lehetőség is, a LAFC, akik olyan játékossal büszkélkedhetnek, mint Carlos Vela.

Ugyanakkor David Beckham kihasználhatja a Florentino Pérezzel való kiváló kapcsolatát, hogy Bale-t csapatába, az Inter Miamiba csábítsa.

Bale jelenlegi fizetési évente 15 millió euró, ami rendkívül nagy szám. És még ha átigazolási díjat sem kap érte a klub, akkor is nagyon sokat spórolhatnak a walesi fizetésének kiesésével.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

Általános
Zidane A, B és C terve

Leave a Reply