gareth_bale_amerikaba_menne

Gareth Bale Amerikába készül?

A hírek szerint szívesen játszana az Egyesült Államok profi focibajnokságában, az MLS-ben Gareth Bale. A játékos egy podcastben a következőket mondta:

„Kifejezetten kedvelem az MLS-t, rendkívül sokat erősödött az évek során. Amikor az előszezonban ide jövünk játszani, a mérkőzések mindig nehezek, a színvonal pedig egyre magasabb.”

Bale szerint az amerikai csapatok, lehetőségek és stadionok egyaránt javultak. Úgy gondolja, hogy az MLS egy felfelé ívelő bajnokság, éppen emiatt pedig számos játékos szeretne most Amerikába szerződni és ott játszani.

A játékos az elmúlt időszakban nem valami jól teljesített csapatánál. Többször is híre ment annak, hogy megválna tőle a klub. Párszor le is sérült, Zinedine Zidane vezetőedző pedig többször is kihagyta a keretből. Így a walesi csatár a La Ligában csupán 14 meccsen lépett pályára, és mindössze két gólt lőtt. Spanyol médiaértesülések szerint a következő átigazolási idényben elsősorban az ő értékesítésétől vár nagyobb összeget a Real Madrid. Egyelőre viszont nem világos, hogy pontosan hogy fogják majd áthidalni a magas fizetéséből eredő problémákat.

 

 

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
james_rodriguez_menne_a_real_madridtol

Leave a Reply