Vallejo és Ceballos azok, akik távozhatnak

Mindkét játékosnak vannak ajánlatai, több bajnokságból is.


A Real Madrid nyári átigazolási időszaka kezd alakulni. Javi Sanchez volt az első játékos, aki távozott a Real Valladolidba. Ezután jött a mai napig hihetetlen átigazolás: Achraf Hakimitól vált meg a klub 50 millió euró ellenében, aki az Inter Milanba tette át székhelyét.

Ami a jövőt illeti: Jesús Vallejo és Dani Ceballos lehet az a két játékos, akitől nagy valószínűséggel egész biztosan megválik a klub. Vallejo jelenleg a Granadában szerepel kölcsönben, de a Rojiblancos szeretné végleg megszerezni a spanyol védőt. Emellett Németországból is vannak ajánlatai Vallejónak.

Ceballos jövője szintén a levegőben repked. Az Arsenal vezetőedője, Mikel Arteta szeretné megtartani a középpályást, de ez Zidane-tól is függ. Amennyiben a francia tréner továbbra is a Real Madridban marad, úgy Cebának új klubot kell keresnie.

Ceballosért a Valencia, és nevelőegyesülete, a Betis is bejelentkezett már korábban. Az átigazolási összeg körülbelül 25 millió euró lehet.

A Betis egyébként szeretné megszerezni Jorge de Frutost is, aki a Rayo Vallecanónál van kölcsönben. Érte egyébként a Celta Vigo is érdeklődik. A vezetőség legalább 10 milliót szeretne kapni.

Takefusa Kubo szintén az a játékos, akit rengeteg klub szeretne a kötelékébe látni. A Real Madrid azonban csak kölcsönszerződésben gondolkodik.

A vezetőség terve az, hogy nyáron legalább 120 millió eurót szerezzenek a játékosok eladásából, mivel a zárt kapus mérkőzések miatt veszteség alakult ki. Illetve azt se felejtsük el, hogy az első csapatot is meg kell faragni, hisz a következő idénytől 38 játékos tartozik Zidane-hoz.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGNYILATKOZATOK
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply