Zidane: „Nem egyszerű kilenc győzelmet szerezni kilenc mérkőzésből”

A Real Madrid 2-1-es győzelmet szerzett a spanyol bajnokság 36. fordulójában a Granada vendégeként, amivel óriási lépést tett a bajnoki cím felé. Íme Zinédine Zidane mérkőzés utáni szavai.


„Nagyon jó első félidőt játszottunk, a labdabirtoklásunk kiváló volt, és lőttunk két szép gólt. A második félidő már nem volt ilyen jó, sok energiát kivett belőlünk, mert egy nagyszerű csapat ellen játszottunk. Ha nagy dolgokat akarsz elérni, szenvedned kell. És én azt viszem haza a mai meccsből, hogy mennyire beleadtak mindent a játékosok, és kitartottak egy csapatként.”

„Büszkének kell lennünk a csapatra, mert kilenc győzelem kilenc mérkőzésen nem könnyű. Nem is kérhetnénk többet. Megérdemelt győzelem volt, és nagyon boldogak vagyunk. Két meccsünk van még hátra, de még nem nyertünk semmit. Ez az igazság. Három rendkívül fontos pontot szereztünk ma este, de csütörtökön újra játszunk. Muszáj lesz regenerálódnunk. Izgatottan vagyunk, meg akarjuk nyerni a bajnokságot. És minden mást, ami előttunk van. Közel vagyunk, de még nem értünk célt.”

Kilenc győzelem zsinórban

„Felkészültünk a mérkőzésekre, és megpróbáljuk megnyerni az összeset. Nem könnyű dolog zsinórban kilenc győzelmet szerezni a LaLigában, ez a legkeményebb bajnokság mind közül. Nincsenek könnyű meccsek, de mindig van hitünk a győzelemben, mert megvan bennünk minden, ami ehhez kell. Büszke vagyok a játékosaimra, mert ők azok, akik harcolnak, és a második félidőben megmutatták, hogy tudnak együtt harcolni, és ez a fontos.”

„Három hónapon át be voltunk zárva otthon, de most végre lehetőségünk van játszani. Igyekszünk mindig jól felkészülni a mérkőzésekre. Mindenki készen áll arra, hogy kivegye a részét a közös munkából.. Kettő meccsünk van még hátra, és csütörtökön is igyekszünk győzni.”

Öröme a meccs végén

„Boldog vagyok, mert a labdarúgás egy nagyon szép sport, de nagyon oda is kell tenni magát az embernek és az edzőnek is. Normális így örülni, ha azt látom, hogy a játékosok mindent megtesznek a pályán. Három nagyon fontos pontot szereztünk, ez megmutatja azt is, hogy milyen kiváló teljesítményt nyújtottak a játékosok. Elégedettek vagyunk, mert meg kellett dolgozni a győzelemért.”

Hazard

„A csapat a fontos, és egy játékosnak nagyon jó állapotban kell lennie, hogy pályára léphessen. Két meccsünk van még hátra, és remélem mindenki 100%-os állapotban lesz csütörtökre, hogy segítse a csapatot. Hazard is ezt akarja, egyre erősebb lesz.”

Bale

„Mindannyian itt vagyunk. Két mérkőzés van hátra a bajnokságból, és mindannyian a győzelemre gondolunk. Nincs több mondandóm.”


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

FEMENINO
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply