A klub terve a kölcsönjátékosokat illetően

Kizárólag Andriy Luninnak van biztos helye az első keretben, ő Alphonse Aréolát váltja és lesz a csapat második számú kapusa.


Körvonalazódik a Real Madrid 2020/21-es kerete, ami a kölcsönadott játékosokat illeti: szinte egyikük sem fér bele Zidane csapatába. Kivéve Andriy Lunint.

Lunin a második számú kapus lesz

A fiatal ukrán hálóőr – aki a szezon második felét a Real Ovideónál töltötte – csatlakozik Thibaut Courtois mellé, miután Alphonse Aréola egy éves kölcsönszerződése lejár(t). Luca Zidane már a Racing Santander játékosa, elhagyja a Real Madridot.

Achraf eladva, Ödegaard és Ceballos marad kölcsönben

Achraf Hakimi az a játékos, aki ugyan részese volt Zidane 2020/21-es tervének, mégis eladásra került az Internek. A két kiváló szezont futó védő Carvajal cseréjének érkezett volna.

Ödegaard marad a Real Sociedadban, és folytatja fejlődését. Ugyanez igaz Dani Ceballosra is, akinek rossz kapcsolata van Zizouval és igazából szinte mindig borítékolható volt, hogy nem tér vissza.

Megfelelő ajánlat esetén Mayoral és Reguilón is távozik

Achraf mellett ők ketten azok, akikért pénzt várnak a Blancók. Mayoralt vinné a Getafe és a Valencia is, miután 14 gólt szerzett a Levante színeiben ebben az idényben. A Real Madrid 20-30 millió eurót szeretne érte kapni.

Óscar Rodríguez – aki a Leganésnél töltötte ezt az idényt – is átadólistára került a klub pénzügyi helyzete miatt, sőt: Sergio Reguilón (kölcsönben a Sevillánál) is eladásra kerülhet, amennyiben megfelelő ajánlat érkezik érte.

Kubo nem EU-s játékos

A Real Madrid japán csodatinije, Takefusa Kubo nem rendelkezik spanyol útlevéllel, és a jövőben sem fog, hisz a japán jogszabályok megtiltják azt, hogy egy embernek több útlevele legyen. Zidane csapatában jelenleg be vannak töltve a nem EU-s játékosok helyei, ezért még várnia kell az ifjú titánnak.

Kérdőjel Odriozola jövője körül

Álvaro Odriozola jövője továbbra is bizonytalan. A 24 esztendős jobboldali védő is kölcsönben van, de van rá esély, hogy visszatérjen, s ne távozzon, hisz Carvajalnak nincs cseréje.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply