Kubo jövője: a Villarreal lehet a befutó

Az AS információ szerint a Real Madrid és Takefuso Kubo ezen a héten közös döntést hoz a japán játékos jövőjét illetően.


Villarreal, Celta Vigo, Granada és Osasuna – kizárólag ez a négy klub jöhet szóba, mint Kubo új, ideiglenes otthona. A Real Madrid semmiképp sem akarja elengedni Spanyolországból a fiatal szupertehetséget.

Egyetértés a Villarreallal kapcsolatban

Mind a Real Madrid, mind Kubo szívesen választja a Villarrealt. A 19 esztendős játékost mind a négy klub csábítja, mégis a Villarreal lehet a végső befutó. Kubo esetében nagyon fontos az, hogy olyan helyre kerüljön, ahol legalább 40 mérkőzést játszik a szezon során. Ezt szem előtt tartva szinte minden klub nagy erőfeszítéseket tesz meg, hogy magukhoz csábítsák.

Unai Emery is..

A Villarreal új vezetőedzője, Unai Emery rendkívül pozitívan áll Kubóhoz. A spanyol tréner megérkezése döntő faktor lehet az átigazolásban, bár a Celta Vigónál is ugyanez a helyzet, ahol Óscar García a tréner.

A Blancók Európában szeretnék látni Kubót

A Villarreal és a Granada a két legbiztosabb célállomás. Noha az Európában való játék esélye nem igazán fontos kérdés Kubo esetében, de egy olyan tényező, amely arra késztette a klub vezetőségét, hogy a játékos olyan csapatba kerüljön, amely indul a 2020/21-es Európa-ligában. A fent említett két klub pedig indul.

A Bayern is őt akarja

Eközben a Blancók fontolóra veszik a Bayern München ajánlatát, amely várhatóan több, mint ötmillió euró (a kölcsöndíj és a játékos bére). A német rekordbajnok az utóbbi 10 napban szerette volna véglegesíteni az átmeneti transzfert, azonban a Real Madrid elzárkózik attól, hogy a japán játékos elhagyja Spanyolországot.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁltalánosBAJNOKOK LIGÁJA
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply