„A kölcsön megfelelő lenne Bale számára” – Calderón

A Blancók korábbi elnöke, Ramón Calderón szerint a legmegfelelőbb opció az, ha Gareth Bale kölcsönbe kerül, ennyivel is csökkentve lesz a fizetése.


A Real Madrid korábbi elnöke nemrég arról beszélt, hogy a vezetőség fontolóra veheti Bale kölcsönadását, mivel a walesi szélsőnek esze ágában sincs távozni, sem a fizetését csökkenteni.

„Nagyon szomorú”

A 31 esztendős szélső alig szerepelt a csapat bajnoki címében, miután újraindult a bajnokság. Az ünneplésnél sem látszott volna az elkötelezettsége. Zidane a Manchester City elleni meccs előtt azt mondta, hogy Bale azért nem utazott Angliába, mert nem szeretett volna pályára lépni. Az a Bale, aki hetente 786,460 dollárt keres a klubnál.

„Nagyon szomorú. Kár, hogy olyan játékosokat látunk a padokon, mint ő. Sem a képessége, sem a tehetsége nem tűnt el, még mindig jó játékos, aki bármely csapatban képes lenne magas szinten játszani.” – mondta Calderón a BBC-nek.

„Úgy gondolom, hogy mindkét fél kedvéért megoldást kell találniuk erre a problémára. Ha nem akarja csökkenteni a fizetését, akkor más utat kell találniuk. Az edző nem számít rá. Ha Zidane a Realnál marad – ami véleményem szerint egész biztos -, akkor neki új utat kell keresnie.. Nem lepődnék meg, ha kölcsönbe adnák és ezzel csak a fizetése egy részét fizetnék.”

Annak ellenére, hogy Bale négy BL-t nyert a csapattal: megosztja a véleményt elkötelezettsége és sérülései miatt. Persze sokan emlékeznek a szép és kulcsfontosságú időszakaira, de gyakran olyan teljesítményt tesz az asztalra, ami nem is ő.

Tavaly már konkrét lépés is történt az ügyében, miszerint Kínába igazol, de végül az utolsó pillanatban ez füstbe ment terv lett. Ügynöke, Jonathan Barrett korábban tiltakozott a kölcsönszerződés ellen, és elmondta, hogy ügyfele nem megy sehová.


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply