Pirlo Torinóba vinné Iscót

A Juventus új vezetőedzője, Andrea Pirlo régóta nagy csodálója Iscónak, aki most rögtön Torinóba vinné a spanyol középpályást Cristiano Ronaldo mellé.


A Juventus vezetősége azzal bízta meg Pirlót, hogy építse újjá az „Öreg Hölgyet” miután kiestek a Bajnokok Ligájából, mert szükség van kulcsfontosságú játékosokra. Ugyan még nem tudni milyen játékrendszert fog alkalmazni a friss tréner, de az biztos, hogy támadófociról van szó, ami Cristiano Ronaldóra épül.

A középpálya egy olyan poszt a Juvénál, amely némi munkát igényel. Miralem Pjanic távozása és Arthur Melo érkezése mellett ismét szóba jött az, hogy a Real Madridhoz forduljanak minőségi középpályásért, amit Iscóban látnak.

A La Gazzetta dello Sport nemrég újra közzétett egy olyan Pirlo-idézetet, amit korábban mondott az argentin tréner: „A Bajnokok Ligájának megnyeréséhez olyan játékosokra van szükséged, mint Isco. A középpálya mindennek a kulcsa: itt van Cristiano, de meg kell találnod a módját, hogy lángot gyújts benne.”

A Juventus már régóta érdeklődik Isco iránt, aki egyre ritkábban kap szerepet Zidane kezei alatt, hisz a francia mester sokkal inkább bízik Casemiróban, Kroosban és Modricsban. Most azonban hiába az érdeklődés, a Juve aligha tudja megszerezni a spanyol karmestert, hisz a koronavírus náluk is komoly válságot okozott.

Alternatíva lehet Sandro Tonali, akit szintén régóta figyelnek az olaszok, és aki az egyik legnagyobb tehetségnek van kikiáltva Olaszországban.


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply