Eladás, eladás és eladás: A Real Madrid semmit sem változik

A Bajnokok Ligájából való kiesés sem változtatja meg a klub átigazolási tervét.


Sok madridista követelheti és követeli is azt, hogy a klub most rögtön erősítse meg a csapatot, legfőképp a támadósort. Európában csalódást okoztak, de ez nem változtatja meg a Blancók gondolkodását ami az átigazolásokat illeti.

Noha minden bizonnyal jövőre is Zidane fogja irányítani a csapatot, a Manchester City elleni, és a bajnokságban való jó néhány rossz szereplés komoly kritikákat hozott a Bernabéu környékére.

A Real Madridnak nem sikerült maradandót alkotni a Bajnokok Ligája legjobb tizenhat csapata között az elmúlt két szezonban, ám a koronavírus okozta válság miatt továbbra sem erősítésen gondolkoznak, hanem az eladásokon.

Kemény helyzet

A Blancók 180 millió eurót akarnak keresni azzal, hogy játékosokat adnak el, ebből már 60 millió összegyűlt Achraf Hakimi, Javi Sanchez, Jorge de Frutos és Dani Gomez eladásából.

Ödegaard visszatérése

Martin Ödegaard jövője még mindig a levegőben van, nem zárható ki a mostani visszatérése. A norvég középpályás első számúvá szeretne válni, de ez Luka Modric mellett aligha megtörténik, főleg úgy, hogy a horvátnak még egy év hátra van a szerződéséből.

Ahogyan azt a Real Madridhoz közeli források megerősítették: Ödegaard jövőjéről ezen a héten születik döntés.

Sok madridista már most azt akarja, hogy a norvég Zidane kezei alatt játsszon a következő idényben.

Döntés Ceballosról

Ha Zidane a „hajón marad”, Ceballosnak nincs jövője Madridban, annak ellenére, hogy az Arsenal szeretné végleg megszerezni a spanyol játékost.

Takefusa Kubo és Reinier kölcsönbe kerül, mivel Vinícius, Rodrygo és Militao foglalja el a három nem EU-játékos helyét a csapatban.

Reguilón helyzete

Csakúgy, mint Borja Mayoral és Jesús Vallejo: a vezetőség eladásra kínálja Sergio Reguilónt is, aki nagy valószínűséggel távozik, ha Marcelo marad. Márpedig a brazil aligha hagyja el Madridot. A Sevillában kiválóan teljesített, ezért a Blancók 25-30 millió eurót várnak érte.

Mindeközben Álvaro Odriozola visszatér egy éves kölcsönéből a Bayern Münchentől, hogy továbbra is Dani Carvajal helyettese legyen. Gareth Bale és James Rodríguez helyzetére megoldást próbál keresni a klub. Mindkettejüktől meg szeretne szabadulni a klub, de ingyen semmiképp sem távozhatnak.

Jovic

Luka Jovic az a játékos, aki tavaly nyáron új igazolásként érkezett Madridba, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Jó ajánlat esetén a klub hajlandó megválni tőle, de ez azt jelentené, hogy mást kell keresni helyette.

Kétség merül fel a „régi arcok” körül is, gondolhatunk itt Lucas Vázquezre és Luka Modricsra. De nem zárható ki Brahim Díaz és Mariano Díaz értékesítése sem.

Végül a vezetőség bizalmát fejezi ki Hazarddal kapcsolatban, akinek első szezonja pocsékul sikerült, de leginkább sérülések miatt.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
ÁTIGAZOLÁSOK
Csereügylet a láthatáron?

Leave a Reply