Ödegaard visszatér Zidane kérésére

Nagyot fordult a világ, hisz pár nappal ezelőtt másról szóltak a hírek. Jelenleg egy biztos: Martin Ödegaard nem a Real Sociedadban kezdi meg a következő szezont.


Egy baszkföldi lap szerint – nevezetesen a Mundo Deportivo Gipuzkoa -, Martin Ödegaard már most visszatér a Real Madridhoz, hisz a Blancók tájékoztatták a Real Sociedad vezetőségét arról, hogy felbontsák a kölcsönszerződést. Zinédine Zidane mindenképp a csapatában szeretné látni a norvég középpályást a 2020/21-es idényben.

A Real Madrid és a Real Sociedad egy évvel ezelőtt ugyan kétéves kölcsönszerződést írt alá, de a Blancók ezt előrelátóan tették, azaz 1+1 éves kontraktusban állapodtak meg. Néhány nappal ezelőtt maga a játékos is azt nyilatkozta, hogy szívesen marad a Sociedadnál a következő idényben is, de a Real Madrid BL-ből való kiesése mindent megváltoztatott.

Természetesen van még néhány tisztázatlan kérdés az ügyben, de most minden jel arra mutat, hogy a norvég játékos Madridban kezdi meg a következő idényre való felkészülést.

Ödegaard egyébként a legjobb helyen volt sportszakmai szempontból, hisz a Sociedad egyik sztárja volt az elmúlt szezonban, tekintettel a Király-kupa döntőre és az Európa-liga hely kiharcolására. A baszk klub ezért nem is örül annak, hogy meg kell válniuk a norvégtól.

Jelenleg ugyan bajok vannak a térdével, de sérülése előtt a bajnokság egyik legjobbja volt. A kérdés már csak az, hogy kitudja-e harcolni a kezdőcsapatba való kerülést?

Nagy valószínűséggel ő lesz az egyetlen erősítés a Blancók számára ezen a nyáron.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply