Reguilón Angliába szerződik, íme a két top érdeklődő – sajtóhír

A Real Madrid mintegy 25 millió eurót szeretne kapni játékosáért, akiért a Chelsea és az Arsenal kettős közül derül ki a befutó.


Sergio Reguilón jövője véget ért a Sevillánál, és nagy eséllyel a Real Madridnál is. – kezdi bejegyzését az AS.

Annak ellenére, hogy egy kiváló idényen van túl a Sevilla színeiben, a 23 esztendős védő nem szerepel Zidane terveiben, aki továbbra is a veterán Marcelóban és a tavaly igazolt Ferland Mendybe veti bizalmát.

Ennek értelmében Reguilón azon vágya, hogy visszatér Madridba: nem valósul meg. Aggódnia nem kell, hisz számos topcsapat esedezik a szolgálataiért. A Sevilla is gondolkodik a fiatal játékos végleges megtartásában, hisz látni lehet, hogy alapemberré nőtte ki magát Julen Lopetegui irányítása alatt: 36 mérkőzés (ebből mindössze háromszor nem került be a kezdőcsapatba), három gól és négy gólpassz szerepel a neve mellett. Ami Mr. Lopetegui gárdájának gondot okoz, az a 25 millió eurós átigazolási díj.

Arsenal, Chelsea, Napoli

Az AS információ szerint a Premier League lehet Reguilón végállomása, ahol a Chelsea és az Arsenal áll kiváló helyzetben. A Chelseanek természetesen előnyösebb pozicíója van, hisz ők a Bajnokok Ligájában indulnak, ami Reguilón fő prioritása. Tehát ha elhagyja a Sevillát – egy olyan csapatot amelyik szintén a BL-ben indul -, valószínűleg nem olyan klubhoz szerződik, akik az Európa-ligában indulhatnak jövőre.

Frank Lampardék egyébként alternatívaként kinézték maguknak Ben Chilwellt is, de a Leicester City 50 milliós árcédulát tűzött ki az angol védőre – míg Reguilón ára „csak” ennek a fele. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a Blancók egy visszavásárlási opciót is el akarnak helyezni az üzletben, ha később szükség lenne a spanyolra.

Az Arsenal spanyol trénere, Mikel Arteta is komoly befolyással lehet az üzletre, de az a tény, hogy ők csak az Európa-ligában indulnak: hátrébb sodorja őket a harcban.

De minden esetben ez a két csapat lehet az, akik elvihetik az ifjú kegyeit. Különös tekintettel arra, hogy Reguilón nemrégiben váltott ügynököt Kia Joorabchian személyében, aki eléggé elhíresület az angol bajnokságban.

A harmadik érdeklődő a Napoli, melyről itt írtunk korábban.


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

HOVÁ TŰNTÉL?
ÁTIGAZOLÁSOK
A Reinier-hadművelet

Leave a Reply