A Reinier-hadművelet

A fő prioritás nála is az, mint például Takefusa Kubónál: a spanyol bajnokságban szerezzen tapasztalatokat.


A Real Madrid jelenleg azon dolgozik, hogy megtalálja Reinier Jesus számára a tökéletes helyet, ahol a következő idényben kölcsönben fog szerepelni. A brazil tini januárban érkezett Madridba a Flamengótól 30 millió euróért, és már most számos topcsapat érdeklődik iránta.

Az ajánlatok továbbra is érkeznek, azonban a vezetőség a legjobb helyet szeretné neki biztosítani, nem szeretnének úgy járni, mint például Andriy Luninnal.

Ő maga Spanyolországban szeretne maradni. Jól érzi magát az országban, és úgy gondolja, hogy tökéletesen fekszik neki a spanyol labdarúgás. A két spanyol érdeklődő a Real Valladolid és a Real Sociedad. A Valladolid elnöke – mint azt tudjuk -, Ronaldo Nazario aki jól ismeri honfitársát, de a Blancóknak kétségül van afelől, hogy a brazil is abba a cípőbe kerül, mint Lunin.

A Real Sociedad viszont jó opciónak tűnik, elég ha a visszatérő Martin Ödegaardra nézünk. A norvég most tehát visszatér, Reinier pedig tökéletesen helyettesítené őt a középpályán.

Német érdeklődök

Két Bundesliga-klub is harcol Reinier kölcsönvételéért: egyik a Borussia Dortmund, a másik pedig a Bayer Leverkusen.


forrás: MARCA

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

alvaro-morata-atigazolas

Alvaro Morata a Chelsea csapatában folytatja

A Real Madrid hivatalosan is bejelentette, hogy a klub és a Chelsea csapata mindenben megegyeztek Alvaro Morata átigazolásával kapcsolatban. A hírek szerint 80 millió eurót fizet a játékosért a londoni klub, és évi 9 milliót fog keresni. Ezzel Morata lett

TOVÁBB »
karim_and_ribery

„Karim kihagyhatatlan a válogatottból.”

Miután felmentették Karim Benzemát a szex videós ügyben, mindenki arra számít, így már utazik az Eb-re. Nos, a Bayern München játékosa Frank Ribéry szerint, ha a legjobb csapattal szeretne utazni Deschamps, akkor nem hagyhatja ki a Real Madrid játékosát.

TOVÁBB »
13423832_1229690300396917_3955233626122206318_n

Lucas Silva sorsa

Lucas Silva jelenleg a Marseille csapatában szerepel kölcsönben, azonban ő róla még nem esett szó, hogy Zidane akar e szerepet szánni a brazil középpályásnak.

TOVÁBB »